Özdilek

Siyaset

Sabriye Şahin’den hüzünlü veda

CHP Kocaeli İl yöneticisi Sabriye Şahin, pazar günü yapıan kongrenin ardından hüzün kokan bir açıklama yaptı

3 Mart 2020 Saat: 20:08
Sabriye Şahin’den hüzünlü veda
Sabriye Şahin’den hüzünlü veda

Sabriye Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bir kamu bankasında çalıştığım için yıllarca gönüllü olarak emek verdiğim partime emekli olunca ikamet ettiğim Derince ilçemizden kayıt oldum.

Siyasi hayatım resmi olarak Derince Örgütünde görev alarak başladı. Derince İlçe Örgütü^’nde Kadınlardan Sorumlu Bşk Yard.,Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Bşk Yard.,Kültür ve Sanattan Sorumlu Bşk Yard.en son İlçe Sekreteri iken Milletvekili aday adaylığı için istifa ettim. 2015 Haziran seçimlerinde Kocaeli Milletvekili adayı oldum.Genel Başkanımız aynı listeyle seçimlere gidilecek demesine rağmen aday olmadım. Sayın Cengiz Sarıbay'ın Genel Merkezden atama ile İl Başkanlığı görevine getirilmesiyle birlikte çalışalım teklifini onur ve gururla kabul ettim.Ve farklı Yönetim Kurulu arkadaşlarımla bugüne kadar görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.

İlde Şehit ve Gazi Ailelerinden Sorumlu Bşk Yard.,Ekonomiden Sorumlu Bşk. Yard., Örgütlenmeden Sorumlu Bşk Yardımcısı iken kendi isteğimle bu yönetimde göreve talip olmadan nihayetlendirdim.

Milletvekili Adaylığım ve İl Başkan Yardımcılığı süresince çalıştığım 12 İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu  Üyeleri’ne, Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, Meclis Üyeleri’ne, parti çalışanlarına yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki yolum siyasetten geçmiş .İyi ki sizleri tanımışım. Siyaset yaparken belki çok yoruldum,üzüldüm,

kırıldım.

Ama bunları unutturan çok güzel dostluklar edindim.

Kiminin bacısı, kiminin ablası, kiminin annesi, kiminin kızı, kiminin sırdaşı oldum.

Çalışma hayatımda, siyaset hayatımda, STK’larda görev aldığımda söylemim hep makamlar ve unvanlar geçicidir. Siz siz olarak kabul görüyorsanız bundan güzeli yoktur demişimdir.

Ben de bundan sonra partili bir yurttaş olarak üzerime düşen görevleri yapmaya çalışacağım. Birlikte çalıştığım ve bugün İl Başkanı seçilen kardeşim Harun Yıldızlı ve yönetimine başarılar diliyorum.

Hoşça kalın...

Dostça kalın...

Dostça kalalım diyor...

Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat