Özdilek

Siyaset

Saadet Partisinde Görev Değişikliği

Saadet partisi Genel Merkez ve İl-İlçe Teşkilatlarımızın kongre süreci il başkanlığında görev değişikliğine gitti.

4 Eylül 2019 Saat: 21:59
Saadet Partisinde Görev Değişikliği
Saadet Partisinde Görev Değişikliği

Saadet Partisinde Görev Değişikliği

Saadet partisi Genel Merkez ve İl-İlçe Teşkilatlarımızın kongre süreci il başkanlığında görev değişikliğine gitti.

Saadet Partisinde Görev Değişikliği

Genel Merkez ve İl-İlçe Teşkilatlarımızın kongre süreci Ekim ayında yapılacak olan Genel Merkez Büyük Kongremizden sonra planlanarak yapılacaktır.

 İl Başkanı Nurettin Çelik Kocaeli teşkilatlarının kongre sürecinde daha sağlıklı çalışması adına genel merkezimizden görev değişikliği talebi kabul edilerek İl Başkanlığı görevine Genel Merkezimiz tarafından İl Teşkilat Başkanımız Zafer Mutlu görevlendirilmiştir. Bu akşam (4 Eylül Cuma) yapılan İl Yönetim Kurulu Toplantımızda görev devir teslimi yapılmıştır.

 

Nurettin Çelik Beyin Basın Açıklaması

12 Mayıs 2017 tarihinde Genel Merkezimizin görevlendirmesi, 22 Ekim 2017 tarihinde İl Kongremiz vesilesi ile yapmaya başladığım Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevim sürecinde 2 seçim geçirdik (2018 Genel Seçimler ve 2019 Yerel Seçimler). Kongre takvimleri gereği Genel Merkezimiz başta olmak üzere teşkilatlarımız kongre sürecine girmiştir.

Genel Merkez kongremizden sonraki süreçte yapılacak olan İl Başkanlığı kongremizde görev alacak arkadaşlarıma sağlıklı bir çalışma sahası oluşturmak adına Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevimden ayrıldığımı değerli Kocaeli kamuoyuna arz ediyorum.

Yeni dönemde görev yapacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.

 

 

Zafer Mutlu Kimdir?

1975 yılında İzmit’te doğdu.  Babası Merhum Halit Mutlu,  Mehmet Ali Paşa’nın tanınmış esnaflarındandır. İlk ve ortaöğrenimini 27 Mayıs İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini İzmit İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lise öğreniminin akabinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesine kaydoldu ve buradaki eğitimini de başarıyla tamamladı. Üniversite yıllarında ticaretle uğraşan Mutlu, Belsa Plaza ve İstiklal Caddesi’nde giyim mağazaları işletti. 2004 yılından itibaren Kocaeli Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapmaktadır. Öğrencilik yıllarında Milli Gençlik Vakfında çalışmalarda bulunan Mutlu, Belsa Esnafları Derneğinde de yöneticilik yapmıştır. Anadolu Gençlik Derneği İzmit İlçe Başkanlığı ile Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Başiskele Belediye Başkan Adayı oldu. En son Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatında, Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. Zafer Mutlu Evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat