Özdilek

Siyaset

Saadet İzmit mahalle ziyaretlerinde sorunları dinliyor

Saadet Partisi İzmit İlçe teşkilatı mahalle muhtarları ziyaretlerinde semtin sorunlarını dinliyor.

6 Ekim 2017 Saat: 17:10
Saadet İzmit mahalle ziyaretlerinde sorunları dinliyor
Saadet İzmit mahalle ziyaretlerinde sorunları dinliyor

Mahalle ziyaretlerinde, İlçe yönetimden Ahmet Gökmen, Fatih Salihoğlu, Hüseyin Toruk ve Yücel Yaslıca Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Cumhuriyet Mahallesinin sorunları konuşuldu.

Trafik ve yağmur çilesi

Ziyarette bölgede yaşanan eksiklikler gündeme geldi. Trafik sorunu ve her yağmurda çileye dönüşen giderlerin tıkanması sebebiyle yaşanan su baskınları Saadet Partisi yönetimine bildirildi.  Heyete, Bazı sokakların çevre düzenlemesinin yapılmaması sebebiyle kapalı olduğu ve mahalleye girmemesi gereken ağır hafriyat araçlarının işlek caddelere özellikle de öğrencilerin kullandığı bölgelere girerek tehlike arz ettiği ifade edildi. Ayrıca yağışlı günlerde yağmur giderlerinin tıkanmasıyla birlikte birçok evin bodrum ve giriş katlarını su bastığı ve bunun bir çileye dönüştüğü iletildi. Muhtar Yaman, yollarda oluşan bozukluklardan dolayı trafiğinde bir sorun haline geldiğini gündeme getirdi.

Mahallelilerin sorunları çözülmüyor

Ziyarette konuşan Saadet Partisi İzmit İlçe Mahalli İdareler Başkanı Ahmet Gökmen,’’ Saadet Partisi İzmit İlçe yönetimi olarak mahallerde yaşanan sorunları yerinde görmek için mahalle muhtarlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz ve yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu ziyaretler kapsamında gördük İzmit Belediyesi iktidara muhalif olan mahallelere hizmet sunulmadığı gibi yaşanan sorunları çözme adına hiçbir çalışma yapılmıyor. Bizler yaptığımız ziyarette bizlere iletilen sorunların çözüme kavuşturulması için çalışmaya devam edeceğiz ve bu sorunların takipçisi olacağız.’’ İfadeleri kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat