Özdilek

Siyaset

Saadet Gebze ilçe divanı toplandı

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi.

21 Nisan 2018 Saat: 23:10
Saadet Gebze ilçe divanı toplandı
Saadet Gebze ilçe divanı toplandı

. İlçe divan toplantısına Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik İl başkan Yardımcısı Mehmet Tatlı Saadet Partisi Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri mahalle başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

 Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz açılış konuşmasında bizler ülkemizde kutuplaşma siyasetinin yapıldığı kardeşlerin dahi birbirlerine adeta düşmanca tavır takındığı bugünlerde siyaset sahnesine çıkarak

Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak,

Haykırsam, Kollarımı makas gibi açarak;

Durun, Durun bir dünya iniyor Tepemizden,

Çatırdadılar Geliyorlar karanlık kubbemizden

Diyerek herkesi kucaklayıcı, sevgi ve kardeşliğin tesis edilmesi gerektiğini haykıran Bilge Başkan Muhterem Genel Başkanımızın azim gayretini ve dik duruşunun mensuplarıyız.

Kardeşlerim birilerin erken seçim dediği fakat bizim baskın seçim diye adlandırdığımız bir seçim sattı mahalline girmiş bulunmaktayız. Onların düşünceleri taktikleri tuzakları ne olursa olsun biz inanıyoruz ki onların tuzakları varsa Allah’ında tuzağı vardır ve tuzak kuranların en büyüğü Allah’tır diyerek bu seçimlere en kısa sürede hanım kollarımız gençlik kollarımız mahalle yönetimlerimiz ile eksiklerimizi tamamlayıp ve bu seçimin galibi ve kazananı biz olacağız dedi. Kokmaz konuşmasının devamında arkadaşlar birilerine garip gelebilir ama bu seçimin en kilit partisi biziz; yorulanı, mağdur olanı, adalet arayanı, kardeşlik duyguları özleyen bütün seçmenin umudu biziz. Kimi aday gösterirsek gösterelim kendi partilerinden umudu kesmiş olanların ümidi biziz. Toplumun kafasında Saadet Partisi barajı geçemez olgusu yıkılmıştır dolayısıyla bu seçimin en büyük galibi biz olacağız bu duygu ve düşüncelerle zafer inanlarındır ve zafer yakındır diyerek sözlerini bir şiirle tamamladı.

Bu yol bahadırlar ermişler yolu Kendini davaya vermişler yolu Şeyh Mevlana Derviş Yunus Köroğlu Susarsam hakkını helal etmesin

Allah rızasıdır arzum, emelim!  Bu necip milleti ondan severim Hazreti Muhammed(S.A.V) gerçek rehberim, Susarsam, hakkını helal etmesin!

Divan Toplantısının kapanış konuşmasını İl başkanı Nurettin Çelik yaptı. Çelik yaptığı konuşmada şuan bütün Türkiye’nin gözü Saadet Partisinde acaba saadet Partisinin adayı kim olacak diye saadet partisi seçimin en önemli partisi konumuna gelmiştir. Türkiye 7. Kez uzatılan OHAL ile seçime giriyor. Türkiye deki adalet duygusu ortadan kaldırıldı bu atmosferde bir seçime gidiyoruz. Türkiye baskın bir seçimle karşı karşıya, oylarının güneşin karşısında ki buz gibi eridiğini gören ittifak baskın bir seçim kararı aldı. Bu seçimler Saadet Partimizin en büyük zaferiyle sonuçlanacak Kocaeli’nde genciyle yaşlısıyla kadını ve erkeğiyle tüm gücümüzle çalışacağız bütün teşkilat mensuplarımızla karargâhın emrinde gece gündüz demeden gayret edeceğiz ve bu seçiminde üstesinden geleceğiz. Biz bu ülkenin baba ocağıyız ve herkese karşılıksız elimizi uzatacağız bugünden itibaren Saadet Partisinde İzinler İptal seçimlere kadar aralıksız çalışacağız diyerek sözlerini tamamladı.   

Etiketler: Necati Korkmaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat