Özdilek

Siyaset

Saadet Derince’den ilçe ziyaretleri

Saadet Partisi Derince İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde Derince Kaymakamı Akın Yılmazı ve Derince İlçe Nüfus Müdürü Suat Demiri makamlarında ziyaret etti.

28 Şubat 2018 Saat: 08:49
Saadet Derince’den ilçe ziyaretleri
Saadet Derince’den ilçe ziyaretleri

Ziyarete Derince İlçe Başkanı İbrahim İlhan, Planlama ve Koordinasyon başkanı Tuncay Sancar, Tanıtma Başkanı Harun Sarıdoğan, Halka İlişkiler Başkanı Atakan Malkoç ve Seçim İşleri Başkanı Yusuf Talan da katıldı. İlçe Başkanı İlhan kendisini ve yönetim kurulu üyelerini tanıttık dan sonra, Saadet Partisinin ilçedeki konumu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

    İlçe Başkanı İbrahim İlhan Derince’ nin daha güvenli daha huzurlu bir ilçe olması noktasında Saadet Partisi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedi. Kaymakam Yılmaz ise, siyasi partilerin demokrasinin vaz geçilmez unsurları olduğunu söyleyerek, ilçedeki çalışmalarında ilçe başkanı İbrahim İlhana ve yönetimine başarılar diledi.

    İlçe Nüfus Müdürü Suat Demiri de makamında ziyaret eden Saadet Partisi Derince İlçe Teşkilatı Derincemiz için güzel istek ve temennilerde bulunarak ayrıldılar.

               

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat