Özdilek

Vefat Edenler

Saadet Bavaş toprağa verildi

Gebze'nin tanınmış isimlerinden olan, Kars, Ardahan ve Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nasrettin Bavaş'ın annesi Saadet Bavaş (92) dün Gebze’de toprağa verildi.

12 Ocak 2017 Saat: 09:54
Saadet Bavaş toprağa verildi
Saadet Bavaş toprağa verildi

Gebze'nin tanınmış isimlerinden olan, Kars, Ardahan ve Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş'ın önceki gün vefat eden annesi Saadet Bavaş (92) dün Gebze’de toprağa verildi. Saadet Bavaş için dün Çoban Mustafa Paşa Cami’nde öğlen namazı sonrası cenaze namazına; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli eski milletvekili Sefer Ekşi, GTO eski başkanı İbrahim Başaran, AK Parti Gebze, Darıca ve Dilovası ilçe başkanları ile CHP eski ilçe başkanı Sedat Tatar ile çok sayıda kişi katıldı. 5 çocuk annesi olan merhume Saadet Bavaş’ın cenazesi kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat