Özdilek

Spor

Rıdvan Şükür, Leylekler için koştu

Dağcı ve çevreci Rıdvan Şükür, Karacabey Belediyesi tarafından Eski karaağaç köyünde 2.kez düzenlenen 15 km mesafeli Uluslararası Leylek koşusuna katıldı.

4 Temmuz 2018 Saat: 11:03
Rıdvan Şükür, Leylekler için koştu
Rıdvan Şükür, Leylekler için koştu

Avrupa Leylek köyleri Birliği üyesi ”Leylek köyü” olarak bilinen Eski Karaağaç Köyünde düzenlenen koşuya katılan Şükür, ekolojik sistem bir parçası bu sevimli canlıların, zararlı haşere, kemirgen ve sürüngenlere karşı çiftçinin yardımcısı olduklarını belirtti. Eski karaağaçta yaşayan vatandaşlarımızın Leylekleri köyün bir parçası olarak gördüğünü, bununda kendisini mutlu ettiğini söyledi.  Sağlıklı bir çevrenin habercisi olan Leyleklerin her zaman çitçimizin samimi dostu olduğunu ifade eden Rıdvan Şükür, bir doğa sever çevreci olarak Leylek festivali ve leylek koşusu için Karaağaç’a geldiğini, Leyleklerin bereketin ve sağlıklı çevrenin temsilcisi olduğunun unutulmaması gerektiğini dile getirdi, ayrıca etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti. Leylek festivaline davetlisi Şükür, köydeki Leylek yuvalarını fotoğrafladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat