Özdilek

Güncel

Rıdvan Şükür; Çöpünüzü evinize götürün

Dağcı ve doğa korumacı Rıdvan Şükür, piknikçilerin büyük bir çevre kirliliğine yol açtığını, piknik sonrası ortaya çıkan atık ve çöplerin olduğu yerde doğal ortama terk edildiğini ve çevre kirliliğine neden olduğunu uyardı.

25 Haziran 2017 Saat: 22:01
Rıdvan Şükür; Çöpünüzü evinize götürün
Rıdvan Şükür; Çöpünüzü evinize götürün

Ayrıca bunu önlemek için çöpü ortaya çıkaran piknikçi grubunun atıklarını geri evlerine götürerek bu sorunu ortadan kaldırmaya katkı sunabileceklerini belirtti. 

Dağcı Rıdvan Şükür, artık tabiatın her köşesinde, her çalı dibinde artık pet şişeler ve çocuk bezleri görmek istemediklerini söyledi.  Tonlarca atığın, çöpün doğal ortamda kaybolmasının çok uzun yıllar aldığını belirten Şükür, ayrıca tabiatın içinde dinlenme ve hava almaya evet, çevreyi kirletmeye ve çöpü gittiğimiz yerlerde bırakmaya hayır dediklerini ifade etti.  Çevre kirliliğinin her zaman toplum sağlığını tehdit eden bir gerçek olduğunu söyleyen Şükür, yaz tatilinde çevreye çöp atmaya son vermek gerektiğini dile getirdi. Doğa korumacı Şükür, doğanın hepimize ait olduğunu, çevre temizliğine katkı sunmak için piknikçilerin çöplerini evlerine götürmelerinin önemli olduğunu, herkese iyi bayramlar ve iyi tatiller dilediğini, bu konularda da duyarlılık beklediklerini söyledi.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat