Özdilek

Kültür/Sanat

Rıdvan Şükür, Çayırova Belediye Başkanını ziyaret etti.

Tarihçi Rıdvan Şükür, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyareti sırasında yazmış olduğu “Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulu” kitabı imzalayarak hediye etti.

13 Mayıs 2020 Saat: 11:04
Rıdvan Şükür, Çayırova Belediye Başkanını ziyaret etti.
Rıdvan Şükür, Çayırova Belediye Başkanını ziyaret etti.

Rıdvan Şükür, Çayırova Belediye Başkanını ziyaret etti.

Tarihçi Rıdvan Şükür, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyareti sırasında yazmış olduğu  “Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulu” kitabı imzalayarak hediye etti.

Ziyaret sırasında, Okulun tarihçesini ele alan kitap hakkında Çayırova Belediye başkanı bilgilendirdi. Şükür, dönem gazetelerinde yer alan okul haberleri dışında yüzlerce fotoğraftan ve belgeden çalışması sırasında faydalandığını söyledi. Çayırova Kitabı isminden de anlaşılacağı gibi o okul arazisinde yapılan çalışmaları ve yaşananları anlattığını belirtti.  Tarihçi Rıdvan Şükür, 4027 dönüm arazi üzerinde kurulmuş Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulunun, ülkemizde tarım eğitiminde önemli görevler üstlenmiş, yüzlerce teknik bahçıvan yetiştiren, tarihi geçmişi ve birikimi ile ciddi bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Kitabını unutulan okulun tarihini günümüzde Çayırova'lılar  başta olmak üzere insanlarımıza hatırlatmak için yazdığını belirtti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat