Özdilek

Spor

Rıdvan Şükür, Amatör Spor Kulüpleri çalıştayına Katıldı

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) tarafından Antalya Side’de düzenlenen toplantıya gözlemci olarak katıldı.

16 Ekim 2018 Saat: 11:15
Rıdvan Şükür, Amatör Spor Kulüpleri çalıştayına Katıldı
Rıdvan Şükür, Amatör Spor Kulüpleri çalıştayına Katıldı

12-15 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya Side Sueno otel’de gerçekleşen 5. Başkanlar Kurulu ve Spor Çalıştayı’na KASKF yönetimi tarafından davet edilen Şükür, sporun içinde olan, sahada emek harcayan değerli spor adamları ile fikir alışverişinde bulundu. Amatör spor kulüpleri başkanları ve spor adamları ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Toplum içerisinde sporu yaygınlaştırmak için çaba harcayan, gençlere imkanlar sunan kulüp başkanları ile böyle değerli bir toplantıda bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyen Rıdvan Şükür, büyük organizasyon için emek harcayan KASKF başkanı Murat Aydın ve ekibini tebrik ettiğini söyledi. Çalıştayı başarılı bulduğunu söyleyen Şükür, toplantının amacına ulaştığını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat