Özdilek

Güncel

Remzi Turan emekliliğe uğurlandı

Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Kültür Platformu, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yapan Eğitimci Remzi Turan'ı emekliliğe uğurladı.

15 Ocak 2018 Saat: 09:16
Remzi Turan emekliliğe uğurlandı
Remzi Turan emekliliğe uğurlandı

EmexOtel’de gerçekleşen toplantıda konuşan Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu; “Remzi Turan hocamız; 1977 yılında başladığı öğretmenliğe 40 yıl Devlette eğitimci olarak hizmet verdikten sonra 2017 yılının son aylarında emekli oldu. 1991 yılında Yeniçağ İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Remzi Turan; Sakarya Karapürçek ve son olarak ta Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde de bulundu. İzmit'e yerleşen Remzi Turan emekliliğinde aramıza olacak. Hizmetleri ve yetiştirdikleri Doktor ve Diş Hekimi evlatları için Remzi Turan hocamıza teşekkür eder, emekliliğinin sağlık içinde geçmesini dilerim.” dedi.

Turan ailesi

Platform Yönetim Kurulu üyesi Dr. Ayşe Zeynep Turan’ın da babası olan Remzi Turan’ı emekliliğe uğurlama toplantısına; eşi Emine Turan, kızları Göğüs Uzmanı Dr. Fatma Taşolar ve eşi Göğüs Uzmanı Dr. Oktay Taşolar,  Diş Hekimi Elif Genç ile eşi İnşaat Mühendisi Emre Genç katıldı.

Büyük ilgi

Platform yöneticileri Aile Hekimi İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar, Dr. İsmail Çapçı, Çevre Yüksek Mühendisi Banu Çevikel, Makine Mühendisi Çetin Mut, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, eski Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, Eğitimci Zehra Genç, Dermatolog Dr. Zeliha Ulukaradağ, Kimyager Ayşegül Karakadılar, Sigortacı Erdal Baykara, Biyolog Saliha Aksoy,  son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Ürolog Dr. Emre Ulukaradağ, Kandıra Akçakoca Lisesi Müdürü Recep Özaydın, Ecz. Selçuk Arslan, Kültür Okulları kurucusu Ali Aydemir, Bakteriolog Dr. Yüksel Aksoy, Körfez Karadenizliler Platformu Başkanı Mustafa Akın ve Aile Hekimi Dr. Ali Değirmenci katıldı.

Remzi Turan’a plaket

Toplantı sonunda Remzi Turan’a, Akça Koca Kültür Platformunun plaketi ve hediyeleri takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat