Özdilek

Spor

Remzi Demirer güven tazeledi

Futbol Antrenörler Derneği Kocaeli Şubesi’nin 3 yılda bir gerçekleştirildiği olağan genel kurl toplantısı yapıldı. Başkan adayı Remzi Demirer güven tazeledi

18 Mayıs 2018 Saat: 07:53
Remzi Demirer güven tazeledi
Remzi Demirer güven tazeledi

Protokol katılım sağladı

Futbol Antrenörler Derneği Kocaeli Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısının ikinci oturumu Uluslar arası Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurulda ise Kocaeli Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, KASKF Onursal Başkanı Rafet Kırgız, Kocaeli Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş, Kocaeli Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım,  Kocaelispor’un eski futbolcusu Bülent Baturman ve birçok katılımcı katıldı.

İkinci oturum yapıldı

1985 yılında kurulan TÜFAD Kocaeli Şubesi’nde kurucu başkanlığı merhum Nasut kayalı yapmasının ardından sırasıyla Şenel Dal, Süha Erbirsin, merhum Cevdet Demirkıran ve Engin Korukır bu görevi yaptı. 1988 yılından bu yana başkanlık yapan Remzi Demirer, yeniden aday oldu. Olağan Genel Kurulda başka aday listesi çıkmayınca tek listede devam etti. Divan Kurulunu ise Emin Erol, Yenal Aldırmaz ve Avukat Kamil Sert yaptı.  Remzi Demirer başkanlık görevini alarak tekrardan güven tazeledi.

600 antrenörümüz bulunuyor

TÜFAD Kocaeli Şubesi’nin olağan genel kurulunda tek adayla yeniden başkan olan Remzi Demirer açıklamalarda bulundu. ‘‘İzlediğimiz slayt beni eskilere götürdü.  Değerli arkadaşlarımıza Allah rahmet diliyorum. Saygı değer arkadaşlarım sizleri burada görmekten çok mutluluk duydum. Biliyorsunuz ki antrenörlük  dediğimiz zaman onun önemini anlamalıyız ve bütün kategorilerde bir antrenörlüğe bırakamamalıyız. Her kategoride ayrı bir antrenörlerin olması gerekir. Bizler ilk geldiğimizde lisanslı olarak 10 antrenörümüz vardı şimdi ise 600’e aşkın antrenörümüz bulunuyor.

Antrenörler halk eğitim merkezinden yararlanabilir

Remzi Demirer sözlerin devamında ise ‘‘Antrenörlerimiz için  devlet halk eğitim merkezinden kurs açabilirsiniz çünkü devlet bu imkanı sağlıyor. Bizler uzun zamandır yaptığımız TÜFAD takım karması ile müsabakalara katılıyoruz ve çocuklarımızı değerlendiriyoruz. 2004 doğumlu Melih Bostan TÜFAD 2004 karması ile Konya ilinde keşfedilip Fenerbahçe Futbol kulübüne transfer olup U-14 milli takımının takıp kaptanı seçilerek vazgeçilmez oyuncularımızdandır. Sizlerde bunların bir parçasısınız’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat