Özdilek

Siyaset

Recep Dursun, Köylü hem üretecek hem kazanacak

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Kargalı ve Yağcılar köyünde vatandaşlarla buluştu.

12 Ocak 2019 Saat: 12:32
Recep Dursun, Köylü hem üretecek hem kazanacak
Recep Dursun, Köylü hem üretecek hem kazanacak

Av. Recap Dursun, Köylü hem üretecek hem kazanacak

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Kargalı ve Yağcılar köyünde vatandaşlarla buluştu. “Köylü üretmeli. Üreterek kazanmalı. Hep birlikte üretecek ve birlikte kazanacağız” diyen Dursun, çalışmalarını anlattı.

Projelerini anlattı

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun temposuna devam eden Başkan Adayı Recep Dursun seçim ziyaretlerine Kargalı ve Yağcılar Köyünde devam ederek buradaki vatandaşlarımızla bir araya geldi. Projelerinden bahseden Başkan Adayı Dursun, “Köylerde üreten bir belediye anlayışı uygulayacağız. Üreten, kazanan bir model olacak. Üretmeden bir yere gelme şansımız yok.” dedi.

Köy pazarları yapılacak

“Köylü üretecek hem de kazanacak” diyen Başkan Adayı Recep Dursun, “Organik köy pazarları çalışmamız olacak. Burada organik besinler satılacak. Kooperatifçilik ve Kooperatifçilik ilkeleri üzerinde duracağız. Köylü kardeşlerimiz merak etmesin. Kısa zamanda sisteme geçireceğimiz anlayışımızla üreten, kazanan ve mutlu yaşayan günlere kavuşacaklar. En yakın zamanda yeniden bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat