Özdilek

Siyaset

Recep Dursun, Gebze’nin kaybedecek zamanı yok

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldi.

20 Mart 2019 Saat: 23:43
Recep Dursun, Gebze’nin kaybedecek zamanı yok
Recep Dursun, Gebze’nin kaybedecek zamanı yok

Recep Dursun, Gebze’nin kaybedecek zamanı yok

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Recep Dursun, “Gebze senelerce kötü yönetildi, Gebze’nin kaybedecek zamanı kalmadı” dedi. haber detayı 

Recep Dursun, Gebze’nin kaybedecek zamanı yok

Son düzlüğe girdik

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun köylere çıkarma yaptı. Düzenlenen köy programına CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Belediye meclis üyesi adayları da katıldı. Cumaköy, Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, “Seçimlerde artık son düzlüğe girdik. Köyler için yapacağımız projelerimizi ve çalışmalarımızı vatandaşlarımıza anlattık. Onlardan destek beklediğimizi söyledik” dedi.

Sarı kart gösterelim

Gebze’nin her açıdan kötü yönetildiğini ve 31 Martın bir şans olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Recep Dursun, “Bazı şeyleri değiştirmek bizim kendi elimizde. Bugüne kadar hizmet vermeyenlere sarı kart gösterelim. Değişimden yana tercihimizi ortaya koyalım. Gebze’nin kaybedeceği bir beş senesi daha yok. Artık bekleyecek durumda değiliz. Gebze’yi güzelliklerle ve hizmetle donatmamız lazım. Bu yüzden Martın sonu bahar olsun” şeklinde konuştu. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat