Özdilek

Spor

“Psikolojik kırılmayı atlatamadık”

Özellikle ikinci yarı daha diri, daha çok pas ve daha organize işer yaptıklarını belirten teknik sorumlu Sebahattin Akbayrak, “Duran toptan golü yedikten sonra psikolojik kırılmayı çabuk atlatamadık, yine gol yedik.

25 Şubat 2018 Saat: 23:59
“Psikolojik kırılmayı atlatamadık”
“Psikolojik kırılmayı atlatamadık”

. Bugün yenildik, önümüzdeki maça bakacağız” dedi

 PSİKOLOJİK KIRILMA YAŞADIK

Kocaeli Birlikspor Teknik Sorumlusu Sebahattin Akbayrak 4-0 mağlubiyetleriyle sonuçlanan Sancaktepe Belediye Spor maçından sonra yaptığı değerlendirmede;  “Maça iyi başladık. Gole kadar takımın duruşu iyiydi. Alanları kapattık, fena da oynamıyorduk. Ama duran toptan yediğimiz golden sonra işler değişti; genç ekip ve aşırı etkilendiler. Golü yedikten sonraki psikolojik kırılmayı çabuk atlatamadık ve peşinden ikinci golü yedik. İlk yarı psikolojik olarak sahada sıkıntılı takımdık.

BİRE BİR MÜCADELE HATASI!

İlk yarı kötü oynadık. Bire bir mücadeleye girmeye kalktık. Tecrübeli, kaliteli, dinamik, düşünmeden oynayabilen ve taktiksel manada her istenileni yapabilecek oyunculara karşı bire bir oyunca girince fiziksel olarak da avantajı kullandılar. Devre arası sahanın her yerini iyi kullanmamız gerektiğini, topun bizde kalmasını ve pas takımı olarak oynamamız gerektiğini belirttik. Keza ikinci yarı daha diriydik, daha çok pas ve daha organize işler yaptık. Yine duran toptan gol yedik.

ZAMAN ZAMAN İYİ İŞLER YAPTIK

Daha çok sahada ayakta kalmaya çalışan, ileride neler yapabileceklerini ortaya sermeleri gereken maçtı. Zaman zaman iyi işler, iyi paslar yaptık. Bu takıma karşı 8-10 pası yapabildik. İleri dönük umut veren oyun ikinci yarı ortaya koyduk ama bu maçta kötü bir sonuç aldık. Öte yandan hakem iyi maç yönetti. Bugün yenildik. Haftaya önemli bir maçımız var. En iyi şekilde bu maça çıkacağız” sözlerini kaydetti.

Etiketler: Birlikspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat