Özdilek

Spor

Profesyonel maçlar cumartesi

Türkiye Futbol Federasyonu Maç Planlama Müdürlüğü'ne göre 2 ve 3. Lig'de 24. hafta maçları 2 Mart Cumartesi günü, 25. hafta maçları ise 6 Mart Çarşamba günü oynanacak.

28 Şubat 2019 Saat: 08:31
Profesyonel maçlar cumartesi
Profesyonel maçlar cumartesi

2 MART CUMARTESİ

Bucaspor- Kocaelispor

Gölcükspor- Muğlaspor

Zonguldak Kömür- Darıca G.B

Gebzespor- Körfezspor

6 MART ÇARŞAMBA

Kocaelispor- Serik Belediyespor

Darıca G.B- Kırklareli

Körfez- Ergene Velimeşe

Nazilli Belediyespor- Gebzespor

1461 Trabzon- Gölcükspor

 

İhsaniyespor’a balık ziyafeti

Yüzbaşılarspor Kulübü Başkanı Tarık Durmuş  Play-Off’ta çıktığı maçlarda başarılı olan İhsaniyespor’a balık ziyafeti verdi

Amatör Süper Lig Play-Off ilk maçlarında iki galibiyet ve iki beraberlikle 8 puan toplayan İhsaniyespor hafta sonunda oynanacak Karamürselspor maçı öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi. Siyah beyazlı futbolcular İhsaniyespor Tesisleri’nde balık ziyafetinde buluştu. İhsaniyesporlu futbolcuları bir araya getiren balık ziyafetini Yüzbaşılarspor Kulübü Başkanı Tarık Durmuş  üstlenirken tüm ekibe kalan maçlarında başarılar diledi.

FUTBOLCULAR TEŞEKKÜR ETTİ

İhsaniyesporlu futbolcular bu düşünceli davranışından dolayı Yüzbaşılarspor Kulübü Başkanı Tarık Durmuş ‘a teşekkür ettiler. İhsaniyespor Tesisleri’nde düzenlenen balık ziyafetine İhsaniyespor Başkanı Serkan Başoğlu, antrenörler Aykut Balta ile Erol Çolak’ın yanı sıra Körfezspor antrenörleri Ömer Uzuner, Adem Aydemir ve Kocaelispor altyapı antrenörü Emre Denizli katıldı. İhsaniyespor hafta sonunda Karamürselspor’u ağırlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat