Özdilek

Siyaset

Prof. Dr. Ümit Özdağ Konferans verdi

İYİ parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ‘Saray Rejiminin Kaçınılmaz Çöküşü’’ adlı konferans verdi.

21 Aralık 2019 Saat: 19:51
Prof. Dr. Ümit Özdağ Konferans verdi
Prof. Dr. Ümit Özdağ Konferans verdi

Prof. Dr. Ümit Özdağ Konferans verdi

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları tarafından İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katılımıyla ‘’Saray Rejimin Kaçınılmaz Çöküşü’’ adlı konferans KYÖD sosyal tesislerinde gerçekleşti. Programa İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve eşi Hatice Yıldız, İl Gençlik Politikalarında Sorumlu Başkan yardımcısı Burak Örçen, İl Yönetimi, İlçe Başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Östürk ve yönetimi, Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Uçak ve yönetimi ile çok sayıda İYİ partili katılım sağladı.

 

Konuşmasına salonu selamlayarak başlayan  İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ''Kocaeli, Sayın Genel Başkanımızın memleketi. Hepimizin yakından tanıdığı, fazlasıyla sevip tırnağına zarar gelmesini istemediğimiz bir genele başkanımız var. Meral Akşener, tüm zorluklara rağmen kurdu. Kendisine 15 Temmuz'dan sonra bugünkü Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı makamı tebliğ edildiğinde elinin tersiyle iterek ''Sizin yanlışlarınızın ortağı olmayacağım.''diyerek soru seçti.'' ifadelerinde bulundu.

 

Ardından İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ konferanstaki konuşmasına başladı. ''Tek adam rejimi, Cumhurbaşkanlığı rejimi, otoriter rejim deniliyor. Saray Rejimi denilince bu rejimin üzerine tam yapışıyor. En büyüğü burada. Bir de Ahlat’a Saray yapılıyor. Bu rejim Türkiye’yi ağır bir krize sürükledi. Devletin kurumları yıkıldı. Milli birliğimizi yıpratan yaklaşım neticesinde gelmiş olduğumuz yer gerçekten çok endişe verici.'' dedi.

 

Suriyeli Göçmenler Krizi

Osmangazi Köprüsü’nün maliyetinin 3 Milyar 150 Milyon Dolar olduğuna dikkat çeken Özdağ, “İşletmeci firma, 19 yılda 9 Milyar 203 Milyon Dolar kazanacak. Eskiden fabrikalara koşan bir ülkeydik. Eskiden ağır sanayiyi konuşurduk. Türkiye, bu büyük krizlerden daha büyük bir kriz yaşıyor. Suriyeli göçmenler krizi. Bu ülkeye 5.3 Milyon Suriyeli sığınmacı göç etmiş. Dünyanın her yerinden Anadolu coğrafyasına göçün kapılarını açtılar” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat