Özdilek

Spor

Periler lidere boyun eğdi: 52-65

Türkiye Kadınlar Basketbol 1’nci Liginde şampiyonluk mücadelesi veren İzmit Belediyespor, önceki gün konuk ettiği Kırçiçeği Bodrum Basketbol’a 65-52 mağlup olarak şampiyonluğa havlu attı

1 Nisan 2018 Saat: 12:41
Periler lidere boyun eğdi: 52-65
Periler lidere boyun eğdi: 52-65

Önceki gün Atatürk Spor Salonu’nda oynanan İzmit Belediyespor ile Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı arasında oynanan mücadele öncesinde Ambulans olmamasından dolayı karşılaşma 25 dakikada geç geldi. Ambulans sorunu çözülmesinin ardından 24 saniye cihazı arızalanınca onunda düzeltilmesi de biraz zaman aldı. 30 dakikalık bir zaman kaybından sonra İzmit Belediyespor ile Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı arasındaki karşılaşma büyük bir çekişme ve heyecan içinde geçti.

Etkili olamadılar

Geçen hafta deplasmanda Ankara Temsilcisi Çankaya Üniversitesi’ni 84-61 mağlup eden İzmit Belediyespor Kadın basketbol takımı şampiyonluk mücadelesini sürdürmek için grubun lider takımı Kırçiçeği Bodrum Basketbol’u konuk etti. Mücadelenin ilk periyotunda büyük bir çekişme yaşanırken, konuk ekip Kırçiçeği Bodrum Basketbol ilk bölümü 17-11 önde kapattı. İkinci çeyrekte başa baş bir mücadele içinde geçen mücadelede her iki takım oyuncuları etkili bir mücadele verdi. Fakat temsilcimiz bu bölümü de 33-27 geride kapattı.

Şampiyonluk gitti

Mücadelenin üçüncü periyotunda toparlanan konuk ekip Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı, pota altında ve hızlı hücumlardan etkili olunca skorda farkaçıldı. Üçüncü periyotu da şampiyon adayı olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol’a 51-40 önde kapattı. Büyük bir çekişme içinde geçen son periyotta potanın perileri hücumlarda ve pota altındaki etkisiz oyunları rakibine büyük bir avantaj sağladı. Büyük bir çekişme ve heyecan içinde geçen mücadelenin son anına kadar heyecan üst seviyeye çıktı. Maçın sonunda maçı 65-52 kazanan konuk ekip Kırçiçeği Bodrum Basketbol oldu.

 

İZMİT BELEDİYESPOR: 52

KIRÇİÇEĞİ BODRUM BASKETBOL: 65

SALON: Atatürk

HAKEMLER: Samet Fırat Savaş ***, Elif İnci ***, Sedef Yarıcı ***

İZMİT BELEDİYESPOR: Melek Yusufoğlu *** (21), DenizÜstün ** (2), Ebru Torun ** (2), ArhondaJasmonComington***(16), Berrin Karabaş ** (7), Deniz Doğan ** (2), Meriç Banu Yenal * (1)

KIRÇİÇEĞİ BODRUM BASKETBOL: Harika Gözde Eldaş *** (11), Gizem Mürüvet Uca *** (12), Esra Kayaoğlu ** (2), Rabia Gülşah Çelebi *** (13), Saynur Tozlu **(2), Seda Tarakçı *, Gizem Kazali *, Seda Aydın **(4), Sasha Samoua Goodlett *** (21)

 

SONUÇ: 52-65

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat