Özdilek

Siyaset

“Parmak sallayıp mesaj verdiler”

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Net Medya Grup’u ziyaret etti.

9 Mart 2021 Saat: 16:23
“Parmak sallayıp mesaj verdiler”
“Parmak sallayıp mesaj verdiler”

“Parmak sallayıp mesaj verdiler”

Kocaeli EYT Derneği yönetimi parmak gösterip, “Bizi hafife almayın” mesajı verdi

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Net Medya Grup’u ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli EYT Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut ile yönetim kurulu üyeleri Gülşah Çet, Hakan Çağlayan, Avni Aslan ile Yavuz Gültekin ve Mustafa Duman katıldı.

 

Türkiye genelinde 5 milyon, Kocaeli’de 325 bin civarında EYT’li olduğunu belirten Başkan Zekeriya Akbulut, “İşsizlik bu kadar artmışken düşük emekli maaşları ile geçinemeyenler çalışmak zorunda ve her geçen gün de çalışmaya devam edecek. Yasa çıktığında hemen emekli olabilecek sayımız 750 nin ile 3 milyon arasında” bilgisini verdi. Başkan Akbulut’un konuşmasından sonra yönetim kurulu üyeleri parmaklarını sallayıp, “Bizleri hafife almayın ve mağduriyetimizi biran önce giderin” mesajı verdi.

“Sizleri yakından takip ediyoruz”

Kocaeli EYT’liler Derneği yönetimini Net Medya Grup Merkez binasında Reklam Müdürü Ayten Duymuş ile birlikte ağırlayan Başkan Soner Kılıç, EYT’lile sorununun kanayan bir yara haline geldiğini, hükümetin çözmesi gereken sorunlarının başında geldiğini belirterek. Sizleri yakından takip ediyoruz. Mücadelenizi takdirle karşılıyorum. Net Medya Grup olarak yanınızdayız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat