Özdilek

Kültür/Sanat

Özgür Hazar fırtına gibi esti

Türkiye’nin en yetenekli gitaristleri Blues Gitaristleri Gecesi’nde sahne alan Özgür Hazar unutulmaz anlar yaşattı

1 Şubat 2018 Saat: 16:19
Özgür Hazar fırtına gibi esti
Özgür Hazar fırtına gibi esti

Blues Gitaristleri Gecesi’nin 7.’si Lokalize serisi kapsamında geçtiğimiz günlerde gerçekleşen gecede Türkiye’nin en yetenekli gitaristleri ile sahneye çıkan İzmitli müzisyen Özgür Hazar blues müzik hayranlarını hop oturttu, hop kaldırdı.

İzmit’te Blues Trip Trio grubuyla yıllardır beğeniyle izlenen, ünü yurt dışına kadar taşan Özgür Hazar İstanbul Zorlu Center Studio’daki gecede Akın Eldes, Alper Durmuş, Batu Mutlugil, Berk Arihan, Cem Çatık, Efe Ekşioğlu, Eray Arbak, Ergin Kandemir’in yanı sıra Erkan Oğur, Evrencan Gündüz, Göksenin Tuncalı, Güray Oskay, Gürkan Özbek, Ozan Yuvarlak, Süleyman Bağcıoğlu, Tanju Eren, Tarkan Mumkule, Uncle James ve Volkan Başaran ile sahneye son kez çıktı.

İzmitli sanatçı Özgür Hazar, uzun süredir yurt dışı planları yaptığını belirterek, “Belçika’ya yerleşme kararı aldım. Müzik yolculuğuma bundan  böyle Belçika’da devam edeceğim” dedi. Özgür Hazar Blues Trip Trio grubunu da öksüz bırakmadığını ifade ederek yerine yetenekli bir gitarist transfer ettiklerini de sözlerine ekledi.

HABER: Ufuk BAGAN

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat