Özdilek

Aşayiş

Özel reçeteye tabi ilaç yakalandı

yurt dışından ülkeye soktukları yüklü miktarda özel reçeteye tabi olan ve kullanıldığı takdirde uyuşturucu etki doğuran ilaçları İstanbul’a sevk edilirken ele geçirildi.

11 Aralık 2018 Saat: 20:30
Özel reçeteye tabi ilaç yakalandı
Özel reçeteye tabi ilaç yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı,  Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucunda,  bazı şahısların yurtdışından ülkeye soktukları yüklü miktarda özel reçeteye tabi olan ve kullanıldığı takdirde uyuşturucu etki doğuran ilaçları İstanbul’a sevk edileceğine dair bilgilere ulaştı.  Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu takibe alınan İran plakalı bir Tır,TEM Otoyolu üzeri İzmit İlçesinde durduruldu. Araçta yapılan aramada değişik yerlere zulalanmış halde 251 bin 530 adet sentetik ecza ismi verilen reçeteye tabi ilaç ele geçirilirken araç şoförü gözaltına alındı.   Gözaltına alınan şahıstan elde edilen bilgiler ile olayla ilgili 3 şüphelide İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin alınan ifadeleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat