Özdilek

Güncel

Özdilek’ten“Kazançlı Hafta Sonu”

Türkiye’nin en büyük ev tekstili ve perakende markalarından biri olan Özdilek’te, 28 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında “Kazançlı Hafta Sonu” kampanyası gerçekleşiyor.

27 Kasım 2019 Saat: 15:17
Özdilek’ten“Kazançlı Hafta Sonu”
Özdilek’ten“Kazançlı Hafta Sonu”

14 alışveriş merkezi, 7 hipermarket, 4 departman mağaza, 95 ev tekstili mağazası ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com ile hizmet veren Türkiye’nin en büyük ev tekstili ve perakende markalarından biri olan Özdilek’te, 28 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında “Kazançlı Hafta Sonu” kampanyası gerçekleşiyor.

 

Yüzlerce Üründe Büyük İndirim

 

“Kazançlı Hafta Sonu” kampanyası kapsamında yüzlerce üründe indirim fırsatı tüm Özdileklerde ve Özdilekteyim.com’da ziyaretçilerini bekliyor. Giyim ürünlerinde yüzde 50’ye varan, ayakkabı ve botlarda yüzde 25, kişisel bakım ürünlerinde yüzde 60’a varan kampanyalar ve seçili tekstil ürünlerinde 4 al 3 öde gibi farklı indirim ve kampanya seçenekleri sunuluyor.

 

Kazançlı Hafta Sonu’na özel, Özdilek Ev Tekstili’nin; havlu, bornoz, battaniye, yorgan ve yastık gibi ürün gruplarında ve Özdilek hipermarketlerinde de yüzlerce ürün kategorisinde misafirleri uygun fiyatlı ürünler bekliyor.

 

100 TL ve üzeri mağaza alışverişlerinde Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo imkanı sunan çevrim içi mağaza Özdilekteyim.com’da da “Kazançlı Hafta Sonu” kampanyası 25 Kasım ve 1 Aralık tarihleri arasında devam ediyor. Kullanıcılar, alışverişlerini güvenle yaparken ihtiyaçları olan her bir ürüne kolay ulaşma ve fırsatlarla dolu bir alışveriş gerçekleştirme ayrıcalığı yaşıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat