Özdilek

Güncel

Özdilek’ten büyük yaz indirimi

Kadın, erkek ve çocuk giyimin en sevilen markalarını tek çatı altında buluşturan Özdilek’te yaz indirimi başladı.

20 Temmuz 2018 Saat: 10:04
Özdilek’ten büyük yaz indirimi
Özdilek’ten büyük yaz indirimi

İndirim rüzgarına sen de kapıl!

 Kadın, erkek ve çocuk giyimin en sevilen markalarını tek çatı altında buluşturan Özdilek’te yaz indirimi başladı. Özdilek departman mağazalarında geçerli olacak indirim kapsamında ziyaretçiler, giyim grubundan yapacakları alışverişleri yüzde 50’ye varan indirimlerle alma şansı yakalıyor.

 Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Özdilek departman mağazaları, büyük yaz indirimiyle modayı uygun fiyatla sokaklara taşımaya devam ediyor.

Tüm giyim alışverişlerini tek adreste bitirmek isteyenlerin ortak noktası olan Özdilek, her tarza uygun kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyiminden aksesuara kadar 7’den 70’e herkes için ürünler sunuyor. Özdilek departman mağazalarında ve Özdilek AVM’lerinde geçerli olacak indirim, yaz alışverişini henüz tamamlamayanlar için olabilecek en kaliteli alternatifi oluşturuyor. Birbirinden farklı markaların birbirinden şık ürünlerini yüzde 50’ye varan indirim fırsatıyla takipçileriyle buluşturan Özdilek departman mağazaları, herkesin buluşma adresi olmaya devam ediyor.

 

Özdilek, şıklığı ucuza mal etmek isteyen herkesi büyük yaz indiriminden yararlanmaları için departman mağazalarına ve internet sitelerine davet ediyor.

 

Etiketler: Özdilek,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat