Özdilek

Güncel

Özdilek’te şah ve mat

Özdilek, Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle büyük bir satranç turnuvası düzenlendi.

21 Kasım 2018 Saat: 15:54
Özdilek’te şah ve mat
Özdilek’te şah ve mat

17 – 18 Kasım’da Özdilek Kocaeli AVM ile aynı anda 12 ildeki 16 farklı lokasyonda gerçekleşen elemelere, 8 - 16 yaş grubunda yoğun bir katılım gerçekleşti.

Tüm iş süreçlerini kurumsal sosyal sorumluluk bakış açısıyla gerçekleştiren Özdilek, satranç severler için çok özel bir turnuva düzenledi. Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen turnuva kapsamında, 12 ildeki 16 farklı lokasyonda elemeler düzenlendi.

TSF internet sitesi üzerinden her şehir için ayrı şekilde açılan kayıt platformlarında, çevrim içi başvuruların kabul edildiği turnuvaya, 8 - 16 yaş grubunda, yoğun bir katılım gerçekleşti.

Dereceye giren ilk üç yarışmacıya ödülleri Özdilek Kocaeli AVM yöneticileri tarafından takdim edildi. Tüm katılımcılara ise katılım madalyası ve satranç akımı hediye edildi.

Her lokasyonun birincisi, 24 - 25 Kasım hafta sonunda ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazandı.

Turnuva finalinde ilk 3’e giren katılımcıya kupa ve tablet, turnuvayı tamamlayan tüm katılımcılara ise madalya ve satranç takımı takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat