Özdilek

Kültür/Sanat

Özdilek’te Kitap Günleri Başlıyor!

Özdilek Alışveriş Merkezi’nin geleneksel hale getirdiği Kitap Günleri 20 Ocak – 4 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek

19 Ocak 2018 Saat: 00:10
Özdilek’te Kitap Günleri Başlıyor!
Özdilek’te Kitap Günleri Başlıyor!

Özdilek Kocaeli AVM’de 20 Ocak Cumartesi günü saat; 15:00’da düzenlenecek olan imza günü ve söyleşi programında Birsen Ekim Özen’i 21 Ocak Pazar günü ise wattpad yazarlarını okurları ile buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Özdilek Alışveriş Merkezi geleneksel hale getirdiği Kitap Günleri 20 Ocak – 4 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

 

Özdilek AVM Kitap Günleri’nde son dönemin en çok okunan yazarlarını sevenleriyle imza günlerinde buluşturuyor. Şirin Çocuk Kitapları serisi kitaplarıyla büyük bir kitleyi kendisine hayran bırakan yazar Birsen Ekim Özen okurlarıyla Özdilek AVM’ de buluşacak.

 

Birsen Ekim Özen 20 Ocak cumartesi günü saat 15.00’da Özdilek AVM’ de olacak. Ünlü yazarların imza günlerinin gerçekleştiği Kitap Günleri’nde sevilen oyuncu anne Şermin Yaşar 27 Ocak 2018 saat 15.00’ de Özdilek Kocaeli AVM’ de sevenleriyle buluşacak.

 

Tarihi Hoşça Kal Lokantası, Dedemin Bakkalı, Sihirli Değnek adlı kitaplarıyla büyük bir kitleyi kendisine hayran bırakan Şermin Yaşar okurlarıyla Özdilek Kocaeli AVM ’de buluşacak. Çok satanlar listesinin üst sıralarından düşmeyen kitapların yaratıcısı Şermin Yaşar 27 Ocak 2018  saat 15.00’de okurlarıyla kısa bir söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat