Özdilek

Güncel

Özdilek Kocaeli’de Gazilerle Duygulandıran Buluşma

“Gazilik” unvanının 100. yılı kapsamında, Kocaeli Muharip Gaziler Derneği’ndeki gaziler için Safahat Lokantası Özdilek Kocaeli’de bir yemek organizasyonu düzenlendi.

21 Eylül 2021 Saat: 11:41
Özdilek Kocaeli’de Gazilerle Duygulandıran Buluşma
Özdilek Kocaeli’de Gazilerle Duygulandıran Buluşma

Özdilek Kocaeli’de Gazilerle Duygulandıran Buluşma

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen “Gazilik” unvanının 100. yılı kapsamında, Kocaeli Muharip Gaziler Derneği’ndeki gaziler için Safahat Lokantası Özdilek Kocaeli’de bir yemek organizasyonu düzenlendi.

Bu özel günde gerçekleşen davete muharip gazilerimizle birlikte Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz’de katılım sağladı.

Tüm Gazilerimize Minnetle…

Güzel anıların paylaşıldığı yemekte duygusal anlarda yaşandı. Bu özel buluşma sonunda gazilerimiz ile fotoğraf çekimi yapılırken Özdilek Kocaeli yöneticileri tarafından gazilerimize hediyeleri takdim edildi.

Kocaeli Muharip Gaziler Derneği tarafından Özdilek Kocaeli yönetimine teşekkür plaketi verilmesinin ardından yemek daveti sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat