Özdilek

Güncel

Özdilek Kocaeli’de Çanakkale ruhu

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl dönümünde Özdilek Kocaeli’de düzenlenen canlı heykel gösterisi, “Çanakkale geçilmez” ruhunu misafirlere yaşattı.

22 Mart 2019 Saat: 12:31
Özdilek Kocaeli’de Çanakkale ruhu
Özdilek Kocaeli’de Çanakkale ruhu

 

Özdilek Kocaeli’de Çanakkale ruhu

 

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl dönümünde ÖzdilekKocaeli’de düzenlenen canlı heykel gösterisi, “Çanakkale geçilmez” ruhunu misafirlere yaşattı. Seyit Onbaşı, Kara Fatma, Yaralı Asker - Hemşire ve Türk Bayraklı Asker canlı heykelleri gösterisi, ziyaretçilere duygusal anlar yaşattı. Yediden yetmişe herkesin ilgisini çeken etkinlikte Türk bayrağı dağıtımı da yapıldı.

 

Ayrıca Özdilek Kocaeli AVM’de Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl dönümü dolayısıyla 4 - 5 Mart tarihlerinde açılan Çanakkale müzesinde döneme ait silahlar, süngüler, mermiler ve daha birçok materyal sergilendi. İki gün boyunca yoğun ilgi gören sergide buğday aşı çorbası dağıtımı da yapıldı. Ziyaretçiler, şanlı Türk askerinin yaşadığı zor şartlara bir kez daha tanıklık etmiş oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat