Özdilek

Güncel

Özdilek kadınlar gününü kutladı

Özdilek Alışveriş merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü KOMEK sergisi ve uygulamaları ile kutladı. Çeşitli el işlerinin sergilendiği bir alan oluşturuldu ve kursiyerler hocalar ile birlikte uygulamalarını yaptı.

11 Mart 2016 Saat: 16:08
Özdilek kadınlar gününü kutladı
Özdilek kadınlar gününü kutladı

Mart ayının ikinci haftası kutlanan 8 Mart dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Özdilek’te dikkat çeken bir uygulama yapıldı. KOMEK kursiyerleri hem daha önce yapmış oldukları el işlerini sergilerdiler hem de gelen misafirlere bu uygulamalar hakkında bilgi verdiler. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen etkinlik iki gün boyunca kadınların beğenisine sunuldu. Kuaförlük, filografi, iğne oyası, yün örücülüğü gibi birbirinden farklı kursların katılımı ile gerçekleşen etkinlikte kadınlar hem bilgi sahibi oldular hem de bu sayede farklı ilgi alanlarına sahip oldular. Zaman zaman gelen misafirlere uygulamaların yapıldığı ve çocuklara yüz boyası yapıldığı sergi alanında renkli anlar yaşandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat