Özdilek

Güncel

Özdilek Ev Tekstili’nden Rengarenk Plaj Modası!

Özdilek Ev Tekstili, plaj modasını yeniden şekillendirecek rengarenk Özdilek Tarzy Plaj Havluları kullanıcıların beğenisine sundu.

22 Haziran 2019 Saat: 12:00
Özdilek Ev Tekstili’nden Rengarenk Plaj Modası!
Özdilek Ev Tekstili’nden Rengarenk Plaj Modası!

Özdilek Ev Tekstili’nden Rengarenk Plaj Modası!

Özdilek Ev Tekstili, plaj modasını yeniden şekillendirecek rengarenk Özdilek Tarzy Plaj Havluları kullanıcıların beğenisine sundu. 8 farklı renk ve nakışıyla her zevk ve tercihe hitap eden Tarzy, yazın enerjisini plajlara taşıyor.

Plajların Yeni Gözdesi: Tarzy

Nakışlarında yazın simgesi olan ikonların, minimalist bir şekilde işlendiği Tarzy; fuşya, gri, mercan, sarı, turkuaz, turuncu, yeşil, lila renk seçenekleriyle havuz ve plajların yeni gözdesi olacak. Pratik katlama ve kolay taşınma imkanı sunan Tarzy, lastiği sayesinde katlandıktan sonra da bozulmuyor. Kolay ve Tarz sloganıyla tanıtılan Tarzy plaj havlusu, suyu hızla emer, kolayca kurur ve plaj çantanızda fazla yer kaplamaz. Tarzy’nin konforlu kullanımı sayesinde size sadece suyun ve güneşin tadını çıkarmak kalır.

Rengarenk Özdilek Tarzy Havlulara, Özdilek mağazalarından ve Özdilekteyim.com çevrim içi alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat