Özdilek

Siyaset

Öz,‘’Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete’’

Öz, Vatandaşların Referandum oylamasında evet oyu vererek, ülkeyi felakete sürükleyen AKP iktidarının adeta mükafatlandırıldığını söyledi.

20 Nisan 2017 Saat: 08:34
Öz,‘’Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete’’
Öz,‘’Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete’’

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, geçtiğimiz 16 Nisan Pazar günü yapılan ve sandıktan Evet oyu çıkarak kabul edilen Başkanlık sistemi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Öz, Evet oyu ile birlikte ülkenin adeta felakete sürüklendiğini, vatandaşların ise bu kadar yalan ve talanı nasıl oldu da görmediklerini söyledi.

 

Yalan talan unutuldu

 

AP lideri Öz,‘’Evetçiler sizlerde ne geniş mide varmış.! Bu kadar yalanı, bu kadar talanı, bu kadar ihaneti nasıl hazmettiniz.? Onurunuzu ayaklar altına alıp, olanları nasıl sineye çektiniz.? AKP'nin 15 yıllık sicilini nasıl görmezden geldiniz.? Ülkeyi bilerek ve isteyerek bu duruma getirenleri mükafatlandırdınız.! Ne yazık ki ülkenin şimdi daha büyük bir felakete doğru sürükleneceğini hâlâ anlamadınız.!’’ Dedi.

 

Bombalara göz yumuldu

 

AKP'nin dağlardan indirdiği, şehirlere silah ve bomba yığmalarına göz yumduğu kan ortağı PKK'nın kahpeliklerini bu milletin canıyla ödediğini ne vakit unuttunuz. diyerek vatandaşların evet oyunun hatalı olduğunu anlatan Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

 

Yahudiye peş-keş çekildi

 

‘’Milletin malı Yahudi iş adamına peşkeş çekildi, hazmettiniz, Gemi filoları kuruldu, görmezden geldiniz, BOP yolunda İslam dünyasının kan gölüne dönmesinde başrolü oynadılar seyrettiniz,1,5 milyon Müslümanı katledenlerin sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiler, anlamazdan geldiniz, Her doğan çocuğun kundağına 7 bin dolar borç senedi soktular, kabul ettiniz, Papaz cübbesi giydiler, arkanızı döndünüz, Kahraman askerleri toplayıp hapishanelere doldurdular, kulaklarınızı tıkadınız, Evlerden  çoluk çocuğunuzun rızkı olan milyar dolarları yok ettiler sustunuz, çalıyorlar ama çalışıyorlar dediniz, Milletin anasına küfrettiler, duymadınız,

 

Görünen köyün adı yok

 

Bebek  katiliyle şeref masaları kurup ülkenin varlığı ve birliğini pazarlık ettiler, alkışladınız, Dünyanın en yalnız, en itibarsız ülkesi olduk, kabul ettiniz, Her seferinde kandırıldık dediler bir kuru özüre ve bir damla göz yaşına kandınız.! Şimdi sayenizde daha güçlenip dokunulmaz oldular, daha büyük felaketlere yol açmayacaklarına var mı bir teminatınız.? O zaman sızlamayacak mı vicdanınız.? Evet diyen bir vatandaş çıksın, akıl, mantık, vicdan, iman ölçüleri içinde saydıklarıma cevap versin de görelim.! Olanları gördük, olacakları da Mevlam nasip ederse hep birlikte göreceğiz.! "Görünen köyün ardı yakındır.."

 

Bursa’da şölen olacak

 

Bu arada, 22 Nisan Cumartesi günü Adalet Partisi Bursa İl Başkanlık binası Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz tarafından düzenlenecek törenle hizmete açılacak. İl Teşkilatında düzenlenecek törene Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Genel İdare Kurulu Üyeleri, Merkez Karar Kurulu Üyeleri, Yüksek Haysiyet Divanı Üyeleri, Kadın Kolları yönetici ve üyeleri, Gençlik Kolları teşkilatı yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda idaresi, politikacı, siyaset adamı, iş adamları, sanayiciler, akademisyenler, gazeteciler esnaf ve sanatkarlar, ile Adalet Partisine gönül veren vatandaşlar ile seçkin davetlilerden oluşan kalabalık katılacak. Açılış Cumartesi günü saat 14.00'de İl Teşkilatında yapılacak. Bursa ve çevre illerden de çok sayıda vatandaşların açılışa katılmak istedikleri öğrenildi.

Öte yandan, Açılış nedeniyle İl teşkilatı çevresinde oluşacak muhtemel izdihamın yaşanacak olması nedeniyle güvenlik kuvvetleri tarafından gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat