Özdilek

Spor

Oyuna gelmeyeceğiz

Hodri Meydan Grubu ve tribün lideri Enver Güler, yeşil-siyahlı taraftarlara sosyal medyadan uyarıda bulundu

7 Şubat 2019 Saat: 10:51
Oyuna gelmeyeceğiz
Oyuna gelmeyeceğiz

Enver Güler,Oyuna gelmeyeceğiz

Haber detayı

Hodri Meydan Grubu ve tribün lideri Enver Güler, yeşil-siyahlı taraftarlara sosyal medyadan uyarıda bulundu

Taşkınlık yok

Hodri Meydan Grubu ve tribün lideri Enver Güler,"Değerli abilerim, kıymetli kardeşlerim. Yapacağımız 14 maçta sizden şunu beklemekteyim. Bizler taraftar olarak sakin, sabırlı ve aklımızı kullanacağız. Çünkü takımımızın ve taraftarımızın kazandığı ivme, korku yaratmaya başladı. Asla oyuna gelmeyeceğiz. Bir takımın kalecisi onu yazmış, o bunu diyormuş, taraftarı böyle demiş. Cevap vermeyin. Sadece takımın kazanması için mücadele edeceğiz. Taşkınlığa girmek yok” dedi.

Hak ediyoruz

Enver Güler “Takımın bizsiz oynamasına, aklımızı kullanarak izin vermeyeceğiz. Sağduyulu olacağız. Herkes yanındakini uyaracak. Bu ligde bir puanın bile önemi çok büyük. Size hep güvendim, güveniyorum. Olumsuz durumlarda tribündeki abilerinizi muhakkak dinleyin. Hata lüksümüz yok, yapmayacağız da. Çıktığımız yolda otobüslerimizle, davulumuzla, pankartımızla, görselliğimizle tüm semtlerin yaşadığı heyecanla şampiyonluğu hak ediyoruz. Bu doğrultuda bize yakışanın dışına çıkmayacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat