Özdilek

Güncel

Outlet Center İzmit’te Çocuk Bayramı

Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gün boyunca Outlet Center İzmit’te düzenlenecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlayacaklar.

19 Nisan 2019 Saat: 10:35
Outlet Center İzmit’te Çocuk Bayramı
Outlet Center İzmit’te Çocuk Bayramı

Outlet Center İzmit’te Çocuk Bayramı

Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gün boyunca Outlet Center İzmit’te düzenlenecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlayacaklar. Detaylar haberimizde

 Outlet Center İzmit’te Çocuk Bayramı

 Outlet Center İzmit; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, ilkokul 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerini kapsayan, “Trafik” konulu ödüllü resim yarışması düzenliyor. Resim yarışması için; okulların belirlediği ilkokul öğrencilerinin, aileleri ile birlikte, 23 Nisan 2019 Salı günü saat 13.00’de Outlet Center İzmit Yönetim Ofisine gelmeleri gerekiyor. Resim yarışmasında kullanılacak tüm malzemeler, resim yarışmasına katılacak olan öğrencilere Outlet Center İzmit Yönetimi tarafından ücretsiz olarak verilecek.

 

Jüri Başkanlığını Ressam/Karikatürist Muhammet ŞENGÖZ’ün üstlendiği, jüri tarafından yapılacak değerlendirmeler sonucunda dereceye girecek öğrencilere çeşitli ödüller verilecek. Birinciye 750TL, ikinciye 500TL, üçüncüye 300TL ve Mansiyon ödülü olarak da 100TL değerinde Outlet Center İzmit’teki mağazalarda geçerli Hediye Çeki verilecek.

 

Ayrıca, Outlet Center İzmit, 23 Nisan’da çocuklar için düzenlediği etkinliklerle, bu sene de tüm miniklere ev sahipliği yapacak. Çocuklar, gün boyunca düzenlenecek eğlenceli aktivitelerle keyifli saatler geçirecekler. Tahtabacak, joglor ve palyaçolar, çocukların yüzlerini boyayacak; onlara balon ve Türk Bayrakları dağıtacak. Bando ve müzik grubu en güzel şarkıları çocuklar için söyleyecek.

 

23 Nisan dolayısıyla; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, yabancı ülkelerden ilimize gelen misafir birçok ülkenin sunacağı çeşitli folklor etkinlikleri de 19 Nisan 2019 Cuma günü saat 18.00 - 19.30 arasında gerçekleştirilecek.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Outlet Center İzmit Etkinlik Programı:

 

19 Nisan 2019 Cuma

  1.             Müzik Grubu Konseri
  2.             Dış ülkelerden gelen çocuk misafirlerin gösterileri

Letonya, Makedonya, Meksika, Hollanda, Doğu Türkistan, Lübnan, Arnavutluk

23 Nisan 2019 Salı

  1.             “Trafik”Konulu Ödüllü Resim Yarışması
  2.             Gezici Bando
  3.             Müzik Grubu Konseri
  4.                  Animasyon Gösterileri (Palyaço - Tahtabacak - Jonglor ile)

Yüz boyama - Türk Bayrağı ve Sosis Balondan Şekiller Yapımı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat