Özdilek

Sağlık

Online görüşme ile muayene hizmeti

Karantina döneminde evinden çıkamayan, kronik ve kontrolleri devam eden hastaların online görüşme ile muayene hizmeti sağlayan ve bu uygulamayı kullanan ilk devlet üniversitesi hastanesi, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi oldu.

22 Temmuz 2020 Saat: 17:36
Online görüşme ile muayene hizmeti
Online görüşme ile muayene hizmeti

Online görüşme ile muayene hizmeti

Karantina döneminde evinden çıkamayan, kronik ve kontrolleri devam eden hastaların online görüşme ile muayene hizmeti sağlayan ve bu uygulamayı kullanan ilk devlet üniversitesi hastanesi, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi oldu.Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi; Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK: Karantina döneminde evinden çıkamayan,  kronik ve kontrolleri devam eden hastaların oldukça zor durumda kaldığını ve bu durumun yeni çözümler gerektirdiğini belirtti. Bunun üzerine online görüşme ile muayene hizmeti sağlamaya başladıklarını ve bu uygulamayı kullanan ilk devlet üniversitesi hastanesi olduklarını sözlerine ekledi.

Cantürk; "Bu güne kadar toplam 3970 hastanın online görüşme hizmetinden yararlanmıştır.Bu hizmetten yararlanılan bölümler ise ; Aile Hekimliği Polikliniği, Çocuk Psikiyatri Polikliniği Gastroentereloji Polikliniği, Dermatoloji Polikliniği, Genel Cerrahi Polikliniği, Kalp Damar Hastalıkları Polikliniği  Psikiyatri Polikliniği ve Üroloji Polikliniğidir. Faydalanan hastalarımızın endişelerini ciddi oranda azaldığı görülmektedir. Bu durum bizlere  ilerleyen dönemlerde de tıp alanında da online hizmetlerden yararlanılabileceğini göstermektedir". Koronavirüs salgınının yarattığı sorunlara yenilikçi çözümler üretmek amacı ile çalışmalarına devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Nuh Zafer Cantrk her koşulda hastalarımızın yanında olmaya devam edeceğiz diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat