Özdilek

Güncel

"Öncelik hayatın, öncelik yayanın" kampanyası

Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen programda konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, ülke genelinde trafik uygulaması yapıldığını belirtti.

6 Şubat 2019 Saat: 22:16
Öncelik hayatın, öncelik yayanın kampanyası
"Öncelik hayatın, öncelik yayanın" kampanyası

"Önyıcelik hayatın, öncelik yayanın" kampanyası

Haber detayı

KOCAELİ (AA) - İçişleri Bakanlığınca 2019'un "Yaya öncelikli trafik yılı" ilan edilmesi kapsamında "Öncelik hayatın, öncelik yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya dolayısıyla Gölcük ilçesinde etkinlikler gerçekleştirildi.

Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen programda konuşan Gölcük KaymakamıMustafa Altıntaş, ülke genelinde trafik uygulaması yapıldığını belirterek, "Biz de Gölcük olarak bu uygulamayı polis ve jandarma ekiplerimizle burada gerçekleştiriyoruz. Buradaki amaç bir farkındalığı oluşturmaktır." diye konuştu. 

Projeyle ilgili bilgi veren Kaymakam Mustafa Altıntaş, şunları söyledi:

"Bu uygulamaya sadece trafik polisi değil, aynı zamanda asayiş ve jandarma ekipleri de katılım sağladı. Özellikle okul önlerinde öğrenci giriş çıkışlarda öğrenci dikkati ve sürücü dikkati çok önemlidir. Gölcük’te olağan üstü bir trafik sorunumuz yoktur. Bu bizim için önemlidir."

Daha sonra okul önlerinde ve belirli noktalarda konuşlanan jandarma ve polis ekipleri, projeyi tanıttı.

Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir de araçları durdurarak sürücülere broşür dağıttı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat