Özdilek

Siyaset

Olağan Kongre Olağan Dışı Oldu

Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatının kongre sürecine girdiği açıklanmıştı.

3 Nisan 2018 Saat: 17:40
Olağan Kongre Olağan Dışı Oldu
Olağan Kongre Olağan Dışı Oldu

Dün kongre sürecinin ilk kongresi Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği gençlerin coşkulu sloganları heyecanı had safaya çıkardı

Gerçekleştirilen kongreye Saadet Partisi Genel başkan yardımcısı Birol Aydın Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Mustafa Balta, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Rasim Kökmen, İl Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları, Kadın Kollarını yanı sıra parti temsilcileri ve oda başkanları da katılım sağladı. Coşkulu geçen kongrede gençlerin attığı sloganlarla, salondakilerin heyecanına heyecan kattı.

BELEDİYELERİ ALMAK GERİ SAYIM BAŞLADI

Biz önce huzur ve mutluluk istiyoruz. Bunun yolunun insana olan hizmetten geçtiğine inandığımız için bu çalışmaları hep beraberce güçlü bir şekilde ve inanarak yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Ülke olarak kardeşliği özledik, sevgiyi özledik, hizmeti özledik, değer verilmeyi özledik, imkânların israf edilmeden geleceğimize hizmet edilmesini özledik ve 3 dönemden beridir israf yapıldığına hem Karamürsel’de hem Kocaeli’nde hem de ülkemizde hep beraberce şahit oluyoruz. Yapılabilecek bütün israflar yapılmış şimdi ise hizmet dönemine gireceğimiz bir zaman dilimine girmiş bulunmaktayız. Geri sayım başladı; ilçe başkanımızdan sözü aldık, şimdi Karamürsel’de yaşayan bütün kardeşlerimizle öncelikle işaret fişeğini Karamürsel’den atarak bu işaret fişeğinin sizlerin çalışmalarıyla bir sevgi yumağına dönerek bütün toplumu kucaklayacağımız bir zaman dilimine giriyoruz. Karamürsel ilçemiz bütün ilçelerinde olduğu gibi barışı, mutluğu ve güveni hak ediyor. Karamürsel’de işimiz yarım kalmıştı, Karamürsel’de belediyeyi ve tüm meclis üyelerimizi alarak yarım kalan işi, bu kongreden sonra hep birlikte tamamlayacağız.  Gerçek manadaki hizmeti, mutluğu ve huzuru Karamürsel’den başlayarak Kocaeli’ne ve tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız.’’ İfadelerini kullandı.

SAADET’E KATILIMLAR DEVAM EDİYOR.

Saadet partisi yaptığı her divan ve kongrede rozet takım töreni düzenlemeye devam ediyor. Karamürsel kongresinde de bu ay yeni üye olan partililerin adına bir kişiye rozet takdimi yapıldı. İlçe halkınca sevilen ve bilinen isim Bayram Bağcı’ya rozetini Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın taktı.

Etiketler: Nurttin Çelik,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat