Özdilek

Eğitim

Okulları 6 Eylül’de açmak istiyoruz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulları 6 Eylül'de açmak istediklerini vurguladı. Özellikle Kurban Bayramı'nda vaka sayılarının yükselmemesi için herkesi tedbirli olmaya çağırdı. Milli Eğitim Bakanı, Anadolu medyası ortak canlı yay

17 Temmuz 2021 Saat: 12:05
Okulları 6 Eylül’de açmak istiyoruz
Okulları 6 Eylül’de açmak istiyoruz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulları 6 Eylül'de açmak istediklerini vurguladı. Özellikle Kurban Bayramı'nda vaka sayılarının yükselmemesi için herkesi tedbirli olmaya çağırdı.

Milli Eğitim Bakanı, Anadolu medyası ortak canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin soruları yanıtladı.
Okulların açılması için herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini dile getirdi. Bakan Ziya Selçuk, "Bayram döneminde dikkatli olalım, vaka sayısının yükselmemesi için ne gerekiyorsa yapalım. Bunu çocuklarımızın, bu ülkenin geleceği için, bu ülkenin çocuklarının ruh sağlığı için yapalım" dedi.

Bakan Selçuk ayrıca "Telafide Ben de Varım" programının öğrencilerin yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına katkı sağladığını da ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat