Özdilek

Ekonomi

Okula dönüş Özdilek ile daha güzel

Tüketicisine kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmayı kendine ilke edinen Özdilek, okul sezonunun gelişini muhteşem bir kampanyayla karşılıyor.

11 Eylül 2018 Saat: 18:50
Okula dönüş Özdilek ile daha güzel
Okula dönüş Özdilek ile daha güzel

Özdilek 7 - 26 Eylül tarihleri arasında tek seferde 100 TL ve üzeri alıveriş yapan ziyaretçilerine, 100 TL ve üzeri kırtasiye alışverişlerinde kullanılabilecek 15 TL indirim çeki armağan ediyor.

 Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, ziyaretçileri için çok özel bir kampanyaya daha imza atıyor.

Kadın, erkek ve çocuk giyim, dekorasyon, kozmetik, mutfak, banyo, ayakkabı ve ev tekstili gibi kategorilerde yüzlerce ürün seçeneğini seçkin markalarla bir arada sunan Özdilek, 7 - 26 Eylül tarihleri arasında mağaza, market, kafe ve restorandan yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere, 100 TL ve üzeri kırtasiye alışverişlerinde kullanılabilecek 15 TL indirim çeki hediye ediyor.

 

Özdilek kırtasiye ürünleri aynı zamanda tüm Özdilek departman mağazalarında ve ozdilekteyim.com‘ da ziyaretçilerini bekliyor.

Etiketler: Özdilek,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat