Özdilek

Güncel

Öğretmenler Vali Aksoy’u ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve beraberinde ki şube müdürleri Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

22 Kasım 2019 Saat: 14:52
Öğretmenler Vali Aksoy’u ziyaret etti
Öğretmenler Vali Aksoy’u ziyaret etti

Öğretmenler Vali Aksoy’u ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve  beraberinde ki şube müdürleri Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve  beraberinde Şube Müdürü İmdat Akbaba, İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu, Kartepe İmam Hatip Lisesi Öretmeni Süleyman Gezer,   İzmit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokul Öğretmeni Selila Çelik, İzmit 28 Haziran Ortaokulu Öğretmeni Murat Doyaroğlu ve İzmit Yahya Kaptan Mesleki Teknik Anadolu lisesi Öğretmeni Aynur Kadıoğlu,  Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Sayın Valimize 24 Kasım Öğretmenler günü haftası münasebetiyle ziyarette bulunduklarını belirtip, Öğretmenler Günü nedeniyle yapacakları etkinlikler hakkında bilgi vererek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

 

Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimizin çalışmalarını daima takdirle karşıladığını belirtenVali Hüseyin Aksoy; En kadim mesleklerden olan öğretmenlik; sevgi, ilgi, anlayış, özveri, sabır üzerine bina edilen ve hiçbir maddi kıyas kabul etmeyecek ölçüde ulvi niteliklere sahip olan kutsal bir meslektir. Yaşamda gördüğümüz nice güzelliğin ardındaki gizli kahramanlar, öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat