Özdilek

Eğitim

Öğretmenler Gününde Anlamlı Ziyaret

Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Milletvekili Haydar Akar'ın binlerce öğrenci yetiştiren 92 yaşındaki Pakize öğretmene gerçekleştirdiği ziyarette duygusal anlar yaşandı.

25 Kasım 2019 Saat: 10:58
Öğretmenler Gününde Anlamlı Ziyaret
Öğretmenler Gününde Anlamlı Ziyaret

Öğretmenler Gününde Anlamlı Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Milletvekili Haydar Akar'ın binlerce öğrenci yetiştiren 92 yaşındaki Pakize öğretmene gerçekleştirdiği ziyarette duygusal anlar yaşandı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar , CHP İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanı Birgül Gök ve  Belediyenin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç  ile birlikte Yeni Turan ve Hızır Reis okullarında uzun yıllar sınıf öğretmenliği yapan ve binlerce öğrenci yetiştiren 92 yaşındaki Pakize Çubukçu'yu ziyaret etti.

 

DUYGU DOLU ANLAR

Yürüyüş Yolu Hürriyet Caddesi üzerindeki evinde ikamet eden ve rahatsızlığı sebebi ile evde tedavisi süren Pakize öğretmen, sürpriz ziyaret karşısında duygulu anlar yaşandı. Ziyaret ötürü duydukları mutluluğu ifade eden Pakize öğretmen ailesi, Başkan Hürriyet ve Milletvekili Akar'a göstermiş oldukları vefa sebebi ile teşekkürlerini iletti.

 

İZMİT’İN ÇINARI

Ziyaretinde İzmit’in çınarı Pakize öğretmene,  üzerinde teşekkürlerini sundukları çınar yaprağı şeklinde plaket hediye eden Başkan Hürriyet, yapmış olduğu kutsal görev ve yetiştirdiği binlerce öğrenci için teşekkür ederek bu ziyaret vesilesiyle bir kez daha tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat