Özdilek

Siyaset

Odabaş; İşte Ak Partinin Rant Uğruna yok ettiği Alanları

Marsiad Genel başkanı (Cesur Yürek) Bahri Odabaşı'n, çarpıcı olması yanında bir o kadar çevre ve doğal kaynakların rant uğruna nasıl yok edildiğini cesurca ortaya koyuyor.

20 Mayıs 2018 Saat: 12:43
Odabaş; İşte Ak Partinin Rant Uğruna yok ettiği Alanları
Odabaş; İşte Ak Partinin Rant Uğruna yok ettiği Alanları

Bahri Odabaş'ın açıklaması

Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığı  günlerde yaklaşık 15 yıl önce Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu, MARSİAD olarak ziyaret ettiğimizde elimizde Proje Dosyası ile gittik.

 

Bu Proje, Türkiye’ye örnek olacak, Sanayi Kenti olan Kocaeliyi, yeni bir örnek yapacak, Tarım Alanlarını ve yerleşim yerlerini ve Akarsularımızı kurtaracak KOBİ OSB (KOBİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ) Projesi idi.

 

Kendisinden ve Ak partiden işbirliği talebinde bulunduk, sadece Kocaeli’nin Kuzeyinde bulunan, Kentin dışında, Tarıma ve yerleşime uygun olmayan Kıraç arazilerin bulunduğu bölgeye  beş dakikalık bir meclis kararı ile sanaiye açmasını talep ettik.

 

Fakat aradan 15 yıl geçmesine rağmen bir milim adım atılmadığı gibi, Kocaeli’den iki sanayi Bakanı,(Nihat Ergün ve Fikri Işık) olmasına rağmen bir ,imza ile OSB yetkisi alamadığımız için Kıraç alanlar boş duruyor, Ne Devletin ve Ne de Milletin işine yaramıyor!

 

Fakat Ak Parti, yandaşlarına ve kendilerine Kişisel rant sağlamak için Yılda üç ürün veren KULLAR, VE UZUNÇİFTLİK OVALARINI önce Köylüden 20-30 TL ye metresini Tarım alanı vasfında satın alarak birkaç ay sonra SANAYİYE açarak Metresini yaklaşık 1000 TL ye sanayiciye satarak milyonlarca lira haksız rant sağladı!

 

Bu da yetmedi ekteki fotoğraflarda görüldüğü şekilde TARIM ALANLARI VE KULLAR DERESİ YOK OLMAYA BAŞLADI, TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ ŞİMDİDEN GÖRÜLÜYOR  DAHA %50 Sİ DOLMADAN!

Kobi niteliğindeki sanayi kuruluşları aşırı pahalı arsa nedeni ile yatırım yapamadığı veya kısıtlı yatırım yapmak zorunda kaldığı için MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ de Ak Partiyi kurtaramadı ve ERKEN, BASKIN SEÇİM KARARI ALMAK ZORUNDA KALDI!

    

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat