Özdilek

Ekonomi

Odabaş, Festivalleri bırak, intiharlar bak!

MARSİAD Genel başkanı iş adamı Bahri Odabaş Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın’a açık çağrı yaptı ve Festivalleri bırak, intiharlar bak! Dedi.

8 Şubat 2020 Saat: 17:10
Odabaş, Festivalleri bırak, intiharlar bak!
Odabaş, Festivalleri bırak, intiharlar bak!

Odabaş, Festivalleri bırak, intiharlar bak!

MARSİAD  Genel başkanı iş adamı  Bahri Odabaş Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın’a  açık çağrı yaptı ve  Festivalleri bırak, intiharlar bak! Dedi.

 

Bahri Odabaş'ın işte o çağrısı.

Kocaelide hemen her hafta yaşanan intiharlardan hepimiz sorumluyuz, en başta da Kocaeli’yi ve ülkeyi yönetenler sorumludur.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın,  Gönül belediyeciliği sloganı ile göreve geldi ve MUTLU ŞEHİR KOCAELİ sloganı ile de KOCAELİ FESTİVALLERE DOYACAK diyerek  Milyonlarca Lira paramızı festivallere harcamaya devam ederken İNTİHARLARIN ARKASI GELMİYOR!

 

Sayın Büyükakın artık anlayın FESTİVALLERLE İNSANLARIMIZI MUTSUZ EDİYORSUNUZ, İNTİHARLARA SÜRÜKLÜYORSUNUZ!

 

Hem bir vatandaş ve hem de Sivil toplum kuruluşu olarak sizi uyarıyorum, bu yanlıştan dönün, Festivallere harcadığınız paraları intiharların asıl sebebi olan EKONOMİK SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜNE HARCAYIN!

 

Haftada veya ayda bir günü İNSANLARI DİNLEME GÜNÜ İLAN EDEREK insanları dinleyin, özellikle intiharı düşünen insanlara öncelik verin!

 

MARSİAD olarak 15 yıldan beri Kocaeli’de ONBİNLERCE VE TÜRKİYEDE MİLYONLARCA İnsanımızı iş sahibi yapacak projelerimizin önünü açın yeter!

 

SAYGILARIMLA

Bahri ODABAŞ 

                                                                                                   MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat