Özdilek

Aşayiş

O hırsızlar alemde yakalandı

Gebze İlçesinde 13 Mayıs günü bir iş yerine giren hırsızlar 2 tane laptop, 25 lüks araca ait anahtar ve 130 bin lira değerinde lüks bir araç çaldı.

16 Mayıs 2018 Saat: 12:16
O hırsızlar alemde yakalandı
O hırsızlar alemde yakalandı

Kocaeli Polisi bu olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda hırsızlık olayının meydana geldiği iş yeri güvenlik kameraları, çevrede bulunan MOBESE ve PTS kameraları inceleme altına alındı.Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, olayı gerçekleştiren şahısların olay yerine İstanbul Pendik İlçesinde kiraladıkları bir araç ile geldiklerini belirledi.  Kiralanan araç üzerinden, olayı gerçekleştiren şahısın kimlikleri belirlendi. Kocaeli Polisi,  12 ayrı suçtan kaydı olan ve kesinleşmiş hapis cezası aranan İ.A(20), 6 ayrı suçtan kaydı bulunan A.E(21) ve 29 ayrı suçtan kaydı olan Ş.A.A(19) ile 6 adet suçtan kaydı bulunan Y.C.P(19)  isimli şahısları yakalamak için harekete geçti.Kocaeli Polisi yaptıkları sıkı takip sonucu, şahısların İstanbul Maltepede, lüks bir rezidans ‘da kaldıklarını tespit etti.  Düzenlenen operasyonda, rezidans ‘da kadınlar ile âlem yapan 4 şüphelide yakalandı.   Şahıslar Kocaeli İl Asyiş Şube Müdürlüğüne getirilirken, şüphelilerin 15 mayısta İstanbul Pendikte bir marketten 5 bin liralık sigara, 700 lira nakit para ile 1 adet laptop  çaldıkları belirlendi. Yakalanan şahıslarla birlikte çalıntı olduğu değerlendirilen 15 bin lira değerinde tekel ürünü ve 1 adet sahte plakada ele geçirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat