Özdilek

Eğitim

O Dağa Daha Önce Hiç Eğitim İçin Tırmanan Olmamıştı!

M. Sacit Erdem, TEGV adına bağış toplamak üzere 11-18 Ağustos arasında İsviçre Alpleri’ndeki Matterhorn Dağı’na tırmanacak!

14 Ağustos 2018 Saat: 15:14
O Dağa Daha Önce Hiç Eğitim İçin Tırmanan Olmamıştı!
O Dağa Daha Önce Hiç Eğitim İçin Tırmanan Olmamıştı!

Eğitim dostu, iş insanı ve gezgin M. Sacit Erdem eğitime destek için özel bir maceraya atılıyor!11-18 Ağustos arasında İsviçre Alpleri’ndeki Matterhorn Dağı’na tırmanacak!

Erdem, bu tırmanış sırasında toplanacak bağışlarla TEGV Mersin Öğrenim Birimi’ne gelecek 1600 minik çocuğumuzun 1 yıllık eğitim desteğine kavuşmasını hedefliyor.

15 sene sonra aktif çalışma yaşamına ara verip önce yürümeye, sonra koşmaya, daha sonraları ise dağlara tırmanmaya başladı. 50 yaşında ilk maratonunu Appeldorn/Hollanda’da koştu. Bir taraftan yelkenle Atlantik Okyanusu’nu geçerken, bir yandan da 54 yaşında kullanmayı öğrendiği motosikletiyle Sahra Çölü’nü Batı Afrika’dan Abidjan/Fildişi Sahili’ne kadar gitti. Amerika kıtasının en yüksek dağı olan Arjantin’deki Aconcagua Dağı’na tırmandı, Afrika’da vahşi doğada fotoğraflar çekti. M. Sacit Erdem, yapmaktan en çok hoşlandığı, onu en çok mutlu eden aktiviteyi “Oğlum Sarp ve kızım Melis ile birlikte yaptığımız tırmanışlar ve bu tırmanışlar sırasında onlardan öğrendiklerim” şeklinde ifade ediyor.

TEGV ise Türkiye’nin 72 noktasında her sene yaklaşık 8000 gönüllüsü ile ilköğretim çağındaki (6-14 yaş) imkanları kısıtlı çocuklarımızın daha mutlu bir çocukluk geçirmesi ve geleceğe daha donanımlı olarak hazırlanmalarını sağlamaya çalışan 23 yıllık bir STK. Çocuklar; TEGV’de bilişim, matematik, fen ve sanat dallarını eğlenerek öğrenmenin yanı sıra okuma, anlama ve yazma becerilerini de geliştiriyorlar.

Siz de miniklerimizin geleceğine dokunmak ister misiniz?

Bağış için aşağıdaki hesap detayını kullanabilirsiniz ;

BANKA      : Yapı Kredi Bankası

Şube    : Beyoğlu Özel Bankacılık Merkezi

Şube Kodu  : 410

Alıcı Adı  : Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)

HESAP NO   : 82421343

IBAN       : TR94 0006 7010 0000 0082 4213 43

AÇIKLAMA   : Sacit/Kendi adınız ve soyadınız

Kredi kartı ile bağış yapmak isterseniz ;

http://www.tegv.org/kredi-karti-ile-bagis

Açıklama   : Sacit/Kendi adınız ve soyadınız

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat