Özdilek

Spor

Nusretiye’de yüzler gülüyor

Süper Amatör Küme B Grubunda Play-off iddiasını devam ettiren Nusretiye ekibi yaptığı ara transferlerle camianın yüzünü güldürmeye devam ediyor

19 Ocak 2017 Saat: 11:37
Nusretiye’de yüzler gülüyor
Nusretiye’de yüzler gülüyor

Nusretiye ekibi ara transferde üç takviye yaparak takımın gücünü arttırdı. İlk olarak başarılı stoper Ali Çevik kadroya dahil eden Yeşil-Beyazlı ekip ikinci takviye olarak Samet Pişkini kadroya dahil etti. Nusretiye üçüncü takviyesi ise başar ılı defansif oyuncu Serkan Uzun’u kadrosuna kattı.

Nusretiye ekibi ile çalışmalara başlayan üç başarılı futbolcu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gebze Denizliköyü müsabakasında teknik adam Ufuk Öğütveren görev vermesi halinde forma giyecekler. Nuısretiye ekibi Kulüp Başkanı Besim Kaya yaptığı açıklamada “ Ligde hedefimizi basamak, basamak belirledik. İlk olarak Play-off grubuna kalmak istiyoruz. İkinci hedefimiz ise tabi ki Bölgesel Amatör Lige çıkmak olacak.

Bunun için Onursal Başkanımız Ümit Genç'in destekleri ile istediğimiz transferleri kadromuza dahil ediyoruz. Nusretiye ekibi olarak yaptığımız üç transferi ince eliyip sık dokuduk. Transfer çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Takımımıza katkı sağlayacak hangi futbolcu olursa alırız. Nusretiye ekibimizde camia olarak artık yüzlerin gülmesi yönetim olarak bizlerin çalışma isteğini arttırıyor. Nusretiye ekibimizi özlenen hedefe ulaştıracağız.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat