Özdilek

Kültür/Sanat

Nevzat Doğan’da Yalı evlerine Övgü

Gölcük Belediyesi’nin kültür ve sanat projeleri kapsamında hayata geçirdiği Yalı Evlerini gezen Nevzat Doğan övgü dolu sözleriyle, Gölcük’ün de bu noktada iyi gelişim gösterdiğini söyledi.

14 Temmuz 2018 Saat: 12:27
Nevzat Doğan’da Yalı evlerine Övgü
Nevzat Doğan’da Yalı evlerine Övgü

  İçerisinde seramik ve ahşam müzesi, butik otel, restoran ve kafe bulunan Yalı Evlerini geçtiğimiz gün ilçemize gelerek  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan gezdi.  Projeyi çok beğenen Doğan’a Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te eşlik etti. İlçemizin tarih koridoru hakkında da Doğan’a bilgi veren Mehmet Ellibeş, kentlerin kültürel ve sanatsal projelerinin Kocaeli genelinde büyük öneminden bahsetti, Gölcük’ün de bu noktada gelişim gösterdiğini anlattı.  

Doğan’a yatırımları anlattı

Başkan Mehmet Ellibeş, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “İzmit Belediye Başkanımız Nevzat Doğan’a ilçemizde yaptığımız yatırımları anlattık. Kendisi İzmit’in değişim ve dönüşümüne mührünü vurmuş en başarılı belediye başkanlarındandır. Birlikte fikir alışverişinde bulunarak iki  komşu şehirlerimizin yatırım ve projelerini masaya yatırdık” dedi.

Başkan ellibeş’i kutladı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da, Gölcük Belediyesinin yaptığı yatırımlarla sürekli değişim ve dönüşümü yaşadığını ifade ederek, özellikle tarih kokan Yalı Evlerini çok beğendiğini dile getirdi. Başkan Ellibeş’i söz konusu çalışmalarından ötürü kutladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat