Özdilek

Spor

Nevşehirli sporcu Yağız Pala'dan Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletlerinden Yağız Pala, katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3. sü olarak bronz madalya kazandı.Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)-  Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen U14

24 Ocak 2022 Saat: 13:05
Nevşehirli sporcu Yağız Pala'dan Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya
Nevşehirli sporcu Yağız Pala'dan Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletlerinden Yağız Pala, katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3. sü olarak bronz madalya kazandı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)-  Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen U14 Salon Türkiye Şampiyonası hafta sonu İstanbul’da gerçekleştirildi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden toplam 178 sporcunun katıldığı müsabakada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletlerinden Yağız Pala 1000 metre kategorisinde Türkiye 3. sü olarak bronz madalya kazandı.

Pala bu derecesi ile aynı zamanda kategorisinde Türk Milli Takımına da seçilirken Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Pala ve antrenörü Hakan Köstekçi’yi tebrik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat