Özdilek

Güncel

NEFES GAZETESİ ÇAYIROVA’DA ŞUBE AÇTI

Üç yıla yakın bir zamandır günlük Gebze merkezli olarak yayın hayatını sürdüren Nefes gazetesi, gerek haber akışı gerek gazete dağıtımı açısından Çayırova’da şube açtı.

2 Ağustos 2013 Saat: 15:15
NEFES GAZETESİ ÇAYIROVA’DA ŞUBE AÇTI
NEFES GAZETESİ ÇAYIROVA’DA ŞUBE AÇTI

İmtiyaz  sahipliğini Mimar Salih Işık, Genel yayın Yönetmenliğini Türker Demirci, Genel Koordinatörlüğü’nü ise Soner Kılıç’ın yaptığı  Nefes gazetesi,  Çayırova’da Bölge Müdürlüğü adı altında açtığı büronun başına ise deneyimli gazeteci Özden Demirci getirildi.

 

Çayırova, Özgürlük mahallesi, Aşık Veysel Caddesi, 2012 Sokak No: 22 adresinde açılan şubede Özden Demirci ve yardımcı personeller görev yapacak.

Doğru,  haklı ve halktan yana bir yayın çizgisine sahip olan Nefes gazetesi yeni şubesi ile  bu bölgede de daha etkin hizmet yapacak.

 

KOCAELİ HABERCİ’DE ÇAYIROVA’DA

 

Nefes medya gurup bünyesinde çıkan ve haber-araştırma içerikli, tüm Kocaeli’de  haftalık olarak yayınlanan Kocaeli haberci gazetesi de aynı büroda hizmet verecek. İki gazetenin sorumluluğunu da Bölge haberler  Müdürü Özden demirci yürütecek.

Nefes gazetesi Çayırova şubesi ile 744 20 30 nolu telefonlardan ve nefesgazetesi@gmail.com adresinden irtibat kurulabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat