Özdilek

Spor

Ne attık ne yedik 0-0

Kocaelispor, Bolu’da oynadığı üçüncü hazırlık maçında 2.Lig ekibi Eyüpspor’la 0-0 berabere kaldı. Temsilcimiz Pazar günü şehre dönecek

15 Ağustos 2018 Saat: 23:57
Ne attık ne yedik 0-0
Ne attık ne yedik 0-0

İdeal on bir

Bolu’da 2.etap çalışmalarını sürdüren Kocaelispor, oynadığı üçüncü hazırlık maçında 2.Lig Eyüpspor ile golsüz berabere kaldı. Topuk Yaylası’nda oynanan müsabakada yeşil-siyahlı ekip sahaya Volkan Mert Korkmaz, Kemal Can Aydemir, Murat Başak, Ali Keten, Kadir Öge, Mesut Özdemir, Mert Yavuz, Hamza Mutlu, Burak Süleyman, Sefa Narin ve Sinan Pektemek tertibi ile çıktı.

Mağlubiyet yok

İki takımda çok fazla önemli pozisyon üretemediği müsabaka başladığı gibi sona erdi. Karşılaşmayı Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, yöneticiler ve taraftarlar takip etti. Temsilcimiz bugüne kadar oynadığı dört hazırlık maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Çatalcaspor ve Sancaktepe Belediyespor’u 1-0 yenerken, Pendikspor ve Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldı.

KOCAELİSPOR: Kocaelispor, önceki akşam oynadığı özel maçta 2.Lig ekibi Eyüpspor’la golsüz berabere kaldı. Temsilcimiz hazırlık maçlarından henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat