Özdilek

Turizm

Narköy Sevgililer Gününe Hazır

13 - 14 Şubat Sevgililer “Hafta Sonu”, Narköy’de ‘sevgiyle’, doğaya ‘aşkla’, emeğe ‘tutkuyla’ kutlanacak...

25 Ocak 2016 Saat: 19:05
Narköy Sevgililer Gününe Hazır
Narköy Sevgililer Gününe Hazır

Tüm dünyada büyük bir coşku, sevgi ve heyecanla kutlanan ‘Sevgililer Günü’, bu yıl Narköy’de sevenleri bir hafta sonu şenliğinde buluşturacak. İstanbul’dan 1.5 saat uzaklıkta; Kerpe yakınlarında konumlanan ekolojik tarım ve turizm merkezi Narköy’de iki gün sürecek ‘Aşk Günleri’ne katılmaya siz de davetlisiniz...

Sevgililer Günü’nü kalıplaşmış ve alışılagelmiş şekilde değil; doğanın kucağında, doğa ananın uçsuz bucaksız yeşil ormanında ve şehrin sesinden uzakta yaşayabileceğiniz Narköy’de, 13 Şubat Cumartesi akşamı ise çok seveceğiniz bir akşam yemeği sofrasında günün tadını çıkarabileceksiniz.

13 Şubat günü öğlen başlayacak olan etkinliklerle, çiftler Narköy’ün tamamı doğal ürünlerle hazırlanmış öğle yemeğinin ardından çiftlik turu yapacaklar ve sonrasında akşam için birlikte tarladan sebzeler ve otlar toplayacaklar. Narköy’ün mutfak ekibi de toplananlarla, çiftlere akşam için leziz bir menü hazırlayacak. Akustik gitar eşliğinde yenecek akşam yemeğine, organik şaraplar eşlik edecek.

Günün, 13 Şubat’ı 14’üne bağlayan gecesinde ise odalar kırmızı güllerle değil, Narköy bahçesinin çiçekleriyle süslenecek.

14 Şubat Pazar günü ise doğasever çiftlerimiz önce keyifli bir kahvaltı yapacaklar, ardından dilerlerse rehber eşliğinde eğlenceli bir orman yürüyüşü yaparlarken, kuşların serenadıyla romantizmin en doğal halini yaşayacaklar.

Rezervasyon ve bilgi için:

info@narkoy.com / www.narkoy.com

Telefon: 0541 486 43 20

Adres: Narköy, Kıncıllı Köyü, Yayla Mevkii, Kuşçu Sokak No:10 – Kandıra/Kocaeli

 

Editöre not: Program, 13 Şubat giriş, 14 Şubat çıkış, her şey dahil (tüm program, yemekler, sınırsız çay-kahve, atıştırmalıklar, atölye programları ve diğer aktiviteler) gerçekleşecektir. Yemekler, 13 Şubat öğle ve akşam menüsüyle, 14 Şubat kahvaltısını ve öğle yemeğini kapsamaktadır.

*Çift kişilik “Sevgililer Hafta Sonu” paketi (Standart oda) 750 TL’dir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat