Özdilek

Spor

MY Kolej Kocaelispor'u ağırladı

MY Kolej, dünden bugüne Kocaelispor'u konuşmak ve Kocaelispor'un değerli futbolcuları Hamza Mutlu, Kadir Öge, Sefa Narin'i yakından tanımak amacıyla öğrencilerine söyleşi düzenledi.

8 Aralık 2018 Saat: 23:47
MY Kolej Kocaelisporu ağırladı
MY Kolej Kocaelispor'u ağırladı

MY Kolej Kocaelispor'u ağırladı

MY Kolej’de düzenlenen söyleşi öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılanan futbolcularla oldukça neşeli bir şekilde gerçekleşti. Kocaelispor takım kaptanı Hamza Mutlu, "Bu şehirde doğduk, büyüdük ve Kocaelispor'da forma giyme onurunu yaşıyoruz. Kocaelispor sevgisi her şeydir ve ben bugün burada çok büyük bir sevgi görüyorum. Doğrusu zaman zaman okullarda söyleşilere katılıyoruz ancak buradaki enerji beni hayran bıraktı, aferin size çocuklar. Kocaelispor'u tutun, destekleyin sevin" şeklinde konuştu.

 

Futbolculardan tavsiyeler

Futbolcular söyleşinin sonunda öğrencilere tavsiyelerde bulundular; “Önce dersler, önce eğitim, önce sağlıklı uyku, sağlıklı beslenme, önce ahlak ve iyi insan olmak önemlidir. Gerisi gelir, derslerinize çalışın, öğretmenlerinizin sözünden çıkmayın. Bakın okulunuzu gezdik, muhteşem bir okulunuz var, fiziki imkanları harika, sizler çok şanslısınız, bunun kıymetini bilin, gelecek sizin, yarınlar sizin” ifadelerini kullandılar. Program futbolculardan alınan imzalar ile sona erdi. Öğrenciler yanlarında getirdikleri formaları, atkıları, futbol toplarını ve anı defterlerini futbolculara imzalattılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat